Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dicker

őstag

Sziasztok!

Most láttam a környéken, hogy elkészült az optikai kábeles hálózat több településen keresztül. Jelenleg bérelhető helyek vannak benne, a Telekom lett az első bérlő.
    Így akár egy faluban is elérhető a 120-as net csomag tőlük. Az a kérdésem, hogy összességében van már ezzel tapasztalat? Tudja azt a minőséget ez a "megnyúlt" hálózat, mint a városi társa, vagy nincs befolyással rá a több tíz kilométernyi táv, esetleg még tapasztalat sincs vele, mert nem túl elterjedt? Mennyire stabil, és megbízható hálózat lehet ez a jövőben?
    Gondolkozom a váltáson, jelenleg mikrohullámú netet használok, de ennél stabilabb még nem volt egy sem eddig. A vezetékes előnye annyi lenne elsőre, hogy olcsóbb valamivel, sebesség most is van.

Plusz egy külön kérdés. Magenta1 csomagot nem tudtam még tökéletesen értelmezni a 3 hónapos kezdő akció miatt. A Next M, TV, 120 MB Net-el 21 490 Ft lenne fixen 3 hónap után? Vezetékes telefon kötelező, vagy ki lehet iktatni valahogy? A honlap szerint ennyi tudható meg róla.

Nekem valami ilyesmire lenne szükségem:
    NextS+NextS ATK+NetmániaXXL+TV+Vezetékes(ha kötelező) összehozható egy csomagba? Vagy csak egy mobilelőfizetést bír el a csomag? A helyi T-pont-ban nem túl pengék az emberek, főleg, hogy most zárt be az egyetlen normális üzlet. Így inkább itt érdeklődnék attól, aki képben van, hogy ezekre mit tudnék a legkedvezőbben kihozni?
    Jó lenne ehhez egy díjcsomag-kalkulátor, ami kezeli az éppen aktuális kedvezményeket.

Köszönöm annak előre is, aki átrágja magát ezen, és segít! :R

Új hozzászólás Aktív témák