Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz killzone1987 #57847 üzenetére
A hűségidőhosszabbítással vásárolt készülékről - hogy milyen szerződésértékre vállaltál hűséget - arról még semmit nem tudunk a fent leírtak alapján
1, Egyfelől ugyebár adott a Next díjcsomagoz kapcsolódó kötbér, ahogy fentebb is írták ez időarányos.
Teljes - a díjcsomagban eltöltött - hónaponként (tehát amikor tárgyhó első napjától a hónap utolsó napjáig a next díjcsomagban voltál) 3000Ft/hó.
2, A minőségi készülékcseréhez kapcsolódó szerz. mód. -ban benne van, hogy milyen szerződés értékre vállaltál hűségidőt (tarifahűség esetén forintálisan is le van írva a tól-ig, hogy sávosan milyen havidíjú díjcsomagot kell tartanod két évig).
Ha ezt felrúgod (kisebbre válasz), akkor
a, ki kell fizetned a minőségi készülékcsere dok.-ban leírt fix kötbért
b, ki kell fizetned a fennmaradó készüléktörlesztő részleteket egy összegben.[ Szerkesztve ]
-
Vardar
tag
A helyzet a következő: maga a szám és a hozzátartozó előfizetés több, mint 10 éves, akkor még édesanyám kötötte, de én használtam a sim kártyát. Semmi ügyintézni valóm nem volt a T-mobilenál, egészen tavaly tavaszig, amikor a Domino 5 számokat egy üzletben személyesen akartam lecserélni, ekkora azt mondták, hogy ezt nem tehetem meg, nem az én nevemen van az előfizetés. Utána egy másik üzletben be lettem regisztrálva, mint felhasználó a számhoz. A T-mobile online felületén, ahol díjcsomagot váltok/feltöltök, az én nevem van. Most szeretnék átlépni a Blue mobilehoz és megtartanám a számomat, csak nem tudom, hogy kinek a nevén van a szám, mit írjak a márkaváltási papírra :/
-
killzone1987
senior tag
válasz ForRedGlory #57848 üzenetére
Na viszont most te értel félre,meg is mondom miért.
A telót részletre NEM a NEXT-M tarifacsomaggal hoztam ki!
Köze sincs hozzá!
Egy LG G2 havi 2.990 Ft-ért,teljesen új előfizetéssel,és 5490 ft-os tarifacsomaggal hoztam ki annó!
Így használtam 1 évig az 5490 ft-os csomaggal!
Aztán jött az,h szükségem van a minden irányba való ingyen telefonálásra,okból kifolyólag...
Befáradtam a telekomba,és külön én kértem egy olyan csomagot,amivel minden irányba dílymentesen telefonálhatok.
Tehát a telóhoz köze sincs a next m tarifacsomagnak,mert nem azzal hoztam ki,és rá 1 évre kértem azt,h legyen a next-m a tarifacsomagom...
Ebben az esetben hogyan járnak el?[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Soulfly842 #57852 üzenetére
Amint írtam ForRedGlory-nak is,5490 ft-os havidílyú csomaggal hozhattam ki,teljesen új előfizuval a telót,így h nagyobb csomagra váltottam,értelemszerűen nem történt semmi,és miutàn felmondom a next-m-et,nem akarok 5490 ft-nál kissebb csomira váltani.
Már ha persze számít valamit ebben az esetben,h a telóval ne sz@rakodjanak...[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz killzone1987 #57857 üzenetére
Ebben az esetben a next mben töltött hónapok száma*3000forintot kell kifizetned, s akkor az 5490es kategóriáig válthatsz lefele.
Tört hónap esetén a 3000ft részarányos.
Pl. 5 hónap next mben töltött idő esetén 15.000forint és válthatsz. -
sayCet
aktív tag
Srácok, ha én most feltöltőkártyás vagyok, és cserélni szeretném 4G képes SIM-re, akkor a csere ingyenes?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
ForRedGlory
félisten
válasz killzone1987 #57856 üzenetére
Ja akkor siman levalthatsz, legalabbis akkor keszulek kotber legalabb nem lesz Az a lenyeg, hogy ez eredeti csomaghoz tartozo tarifacsoport alatti csomagra ne valts, mert akkor kimegy a keszulek kotber.
Ha 5490 Ft-os csomagbam rendelted, akkor ha jol emlelszem 3400 Ft ala nem mehetsz, de nem tudom pontosan, a heten nem dolgozom.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz ForRedGlory #57861 üzenetére
Na,így a végére megértettük egymást!
Akkor majd befáradok fizukor a telekomba,és szembesülök az igazi tényekkel,de egy biztos,legalább tudom azt,h a telóval nem nyaggatnak,h ugyanmár fizessem azt is ki egyben.
A kötbér az kétesélyes a csomiban eltöltött hónapok * 3.000-rel az meg tutkó.
KÖSZÖNÖM a türelmet,és a segítséget!
Sziasztok! -
Vardar
tag
válasz ForRedGlory #57854 üzenetére
Köszönöm
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha a telekomnál akkor új előfizetéssel részletre telefont venni akkor milyen okmányokat kell magammal vinni?
-
migabi24
nagyúr
1 hete próbálunk a webshopba megvenni egy telefont, mindig hiba a vége 2x telefonáltam elsőre kedvesen türelmesen, 2. alkalommal morcosabb voltam mind 2x elismerték, hogy a rendszer hibája, igéretet tettek a javításra 72h belül, ez nem történt meg, mit tehetek még? Kit kérjek a telefonhoz az igazgatót, hogy megoldják a dolgot
-
kalozhun100
őstag
Én megrendeltem ha minden igaz a telefont, új előfizetőként, de semmi adatot nm kaptam róla, mert a második oldal után, ahol a telefonszámot is választottam, rámentem a továbbra és azt írta, hogy a kosaram üres. Akkor most nem rendeltem meg?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #57867 üzenetére
Rájöttem, hogy nem vette fel a rendelést. De mi ez már, hogy Győrben nem tudom átvenni? Futárszolgáltatás meg nincs. Most akkor mi van?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #57868 üzenetére
Lol technikai hiba és már jelezték a kollégáknak.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Blackmirror
őstag
Megint nem jó az online felület vagy már ki is tiltottak engem a webshopból?
Nem tudok belépniiPhone X@R, iPad Pro
-
313313
addikt
válasz Blackmirror #57871 üzenetére
Valamit hegesztenek a webshopon... nálam is vacakol
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
taip
senior tag
Kipróbáltam, hogy tudnék-e a neten rendelni előfizetést. Egy Társkártya Net&Roll M kellene. A honlapon ott is van, hogy rendelhetem online, de csak hűséggel ajánlja fel. Ez tényleg igaz lehet? Nem kérek hozzá kedvezményes készüléket, csak egy SIM kellene.
Ugyan miért akarnék hűséget aláírni a semmiért?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
-
taip
senior tag
válasz 313313 #57874 üzenetére
Hát nem tudom, mert a sima Net&Roll M-et is csak hűséggel engedni, pedig annak a listaára tudomásom szerint 6990 Ft, és ennyiért akarja adni.
Plusz a Társkártyának a listaára is 5590 Ft, sehol nincs a feltételek között, hogy ehhez hűséget kellene fogadni. Elvileg azért kedvezményes mert társkártya, nem azért mert hűséget kell fogadni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
migabi24
nagyúr
válasz Arolotifar #57875 üzenetére
Kipróbálom, köszi
-
Teko001
őstag
Ha valakinek sok pénze lenne ilyesmire:
2015. március 9-től kezdődően a Telekom belföldi 4G ügyfelei számára egyes külföldi országokban külön díj fizetése nélkül elérhetővé válik a 4G hálózat roaming helyzetben, így nem csak Magyarországon élvezhetik a gyors mobilnet előnyeit. Elsőként Németországban, a Telekom Deutschland hálózatán, majd 2015 folyamán további 30 országban válik fokozatosan elérhetővé a szolgáltatás világszerte. ... A 4G adatroaming szolgáltatás a Telekom azon ügyfelei számára érhető el, akik külföldi netezéshez valamilyen Telekom roaming adat-díjcsomagot rendelnek, és ezzel egyidejűleg belföldön is 4G képes díjcsomaggal és készülékkel rendelkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz ForRedGlory #57861 üzenetére
3990
(#57858) pietrasko
Csak teljes hónapokra kell. Amikor tört hónap volt arra nem számolnak időarányost sem.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Nem semmi ez a webshop, 1 hete nem tudok egy telefont megvenni, 3. telefonálásnál is ugyanaz az eljárás továbbítjuk a kollegáknak majd azok javítják, nem tudom meddig lesz még pofájuk ezt mondani
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #57880 üzenetére
Nekem számoltak... Next S ATKnál.
-
Soulfly842
addikt
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
létezik az, hogy a Telekom nem árul független készülékeket? Ha igen, akkor az előrefizetés nélküliség mit jelent? Ebben a konstrukcióban is függő?
A válaszokat előre is köszönöm!
ÜDv.
ferikek
-
legenda
válasz ferikek #57884 üzenetére
szia,
a telekom is árusít hálózati korlátozással nem rendelkező készülékeket, de a listaár nem egyenlő a függetlennel, mivel a készülék típusa válogatja, amelyiken nincs hálózati zár, az minden konstrukcióban független, amelyik pedig hálózati korlátos, az listaáron is az.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #57883 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, intézkedni fogok.
-
taip
senior tag
válasz 313313 #57874 üzenetére
Egyébként ha megmondanád, hogy szerinted mennyi az a drágább és hogy lehet hozzájutni, akkor lehet, hogy előrébb lennék.
De ilyen információ nincs sem a honlapon, sem az ÁSZF-ben, hátha neked vannak titkos információid.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
a gyorsabb sebesség valóban nem feltétlenül nagy előny - a 3g-hez képest, már ahol az adott és nem úgy van, mint már sok helyen hazánkban is, hogy adott 4g/lte és 2g (jobb esetben edge, de nem kizárt, hogy csak gprs), 3g viszont nincs, de a 3g ellenében is előny lehet a roaming során is a 4g/lte jobb válaszideje, a jobb lefedettség, illetve a készülékek jobb akkumulátoros üzemideje azon a hálón.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
tomy86
addikt
Az érdekelne, hogy másoknak mi a tapasztalata az "Adatkezelési hozzájárulás"-al kapcsolatban.
Nálam ez van beállítva: "Nem járulok hozzá, hogy a Magyar Telekom Nyrt. és partnerei ajánlatokkal keressenek és személyes adataimat piackutatási célokra használják."
A kérdés, hogy akkor mi a fenének csesz..etnek rendszeresen pl. az Union biztosító "szuper" ajánlataival a T-s munkatársak? -
dsd1
tag
"...előny lehet a roaming során is a 4g/lte jobb válaszideje..."
Jobb lehet, de ez is a szolgáltatón múlik. Használtam egy ideig Lengyelországban olyan LTE-t hogy a hajamat téptem, mert némely városban a válaszidő tragikussá tette a netezést, pedig rendes térerő volt. De lehet hogy azóta már javult ott is a minőség.
-
313313
addikt
Összekevertem a hang előfizetéssel.
"Nem kérek hozzá kedvezményes készüléket, csak egy SIM kellene." Itt mentem félre... tehát amit írtam az tárgytalan.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Egy régi telefonomat (Motorola L6) szeretném beüzemelni, mert van rajta pár videó, illetve jó lenne néha nosztalgia gyanánt használni. Rendeltem hozzá aksit, most már bekapcsol, a SIM-et is felismeri és a PIN-t is elfogadja. Sajnos ez az üzenet fogad: "Lépjen kapcsolatba Szolgáltatás szolgáltatójával"
Ezt az üzenetet nem tudom le OK-zni, gyakorlatilag nem tudok tovább menni.Találkoztatok már ilyen problémával? Mi a megoldás? Nyilván T-s vagyok
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
encsi71
újonc
válasz migabi24 #57865 üzenetére
Én több,mint 2 hete szeretnék a webshopba telefont venni. Kb. 5-6 órát töltöttem telefonálgatással az ügyintézőkkel, mindig csak ígérgetnek,hogy legyek türelemmel, javítás alatt van az oldalam. Én már panaszlevelet is írtam és kb. 6-7-szer telefonáltam, de semmire nem mentem. Nem tudják megoldani a problémát, a válasz csak annyi, hogy legyek türelemmel és nyugodjak meg. Hozzátenném, kb. 2 hete nincs telom,mert a 2 évet sem bírta ki, elromlott. persze még garanciális, ha visszaviszem javításra,akkor nem állapítják meg az általam tapasztalt hibát. VICC a T-MOBILE! Nem érem,hogy a telefon rendelést miért nem lehet rugalmasan szóban felvenni, amikor bizonyított tény, hogy hibás az oldalam. Úgy látszik az ügyfélnek náluk csak kötelessége van ,nekik pedig csakis jogaik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest