Új hozzászólás Aktív témák

  • EndreMan

    csendes tag

    Sziasztok, lenne egy kérdésem:

    Szerintetek bármilyen módon lehetséges lenne az hogy én tavaly szeptemberben vettem egy 5800-át 2 éves hűséggel médiamánia xl-es dijcsomaggal és most szeretném
    valamilyen módon kicserélni egy 3GS-re a jó öreg T-nél?!

    Tudom hogy elvileg 1,5-év ha minden igaz az az időszak amig nem lehet készüléket cserélni, csak én amiatt gondoltam hogy esetleg meg lehetne ezt beszélni vhogy,mert én alapvetően mindennel meg vagyok elégedve, nem rugnám fel a hűséget,sőt felőlem nőhet is, nekem teljesen megfelel a dijcsomag havi 18 ezres ára is, stb, csak a telefonom nem vált be. Természetesen fizetném az iphone belépési összegét, stb, de azt nem tudom elhinni hogy most nincs semmilyen mód arra hogy kicseréljek egy be nem vált készüléket.
    Persze felrúghatom a szerződést, hehe az 250.000 forintos kötbér...de csak van vmilyen más lehetőség, nekik is megérné , esetleg resetelhetnék vagy hozzáadhatnának a hűséghez, illetve a készülék belépési ára nekik is pénz, stb.

    Ja ui: ha ikonnal akarnák, akár a 600-assal az kb pont annyi haviban mint a médiaménia xl, tehát eddig is fizettem, ezután is...nem értem miért lenne ez olyan kivitelezhetetlen.

    ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák