Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Jól értelmezem, hogy a Go!Net M jelenleg is 190Ft kétszer 30 nap erejéig a Dominósoknak is?
-
9991
újonc
Helló! Tudnátok abban segíteni, hogy a csomagszámot, a rendelés visszaigazoló mailben hol találom? GLS honlapján szeretnék utánanézni, merre jár a csomagom
-
Tibee86
nagyúr
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem tudnak sms-t küldeni nekem néhányan?
Eddig konkréten 3 tel.számot tudok, akitől nem jön meg az sms, és a fő gond, hogy ebből az egyik a főnököm. -
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #40256 üzenetére
1 óra szenvedés után oda jutottunk az ügyfélszolgálatossal, hogy természetesen a hiba nem náluk van( mily meglepő módon..), hanem azoknál akik nekem akarnak sms-t küldeni...
Az előző hibabejelentésemet is lezárták, persze nekem arról nem szóltak, de az ügyfélszolgálatos nem tud választ adni arra, hogy milyen válasz jött rá..
Agyam eldobom ettől a bagázstól, hogy totál hülyére veszik folyamatosan az embereket...
Szerencse, hogy már csak 7 nap és mondhatom fel az előfizetésemet.[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Kell választanom még egyet vagy nem?
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbentelefon vásárlás
ha ezt a fajtát kérem akkor kell választanom egy díjcsomagot vagy használhatom a régit( mert van a tmobile-nál már egy mozaikxs díjcsomagom és akkor a kártyát áttenném az új telefonba)
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #40252 üzenetére
Nekem az adat roaming fontos. Az is, hogy mindig működjön, és az is, mennybe kerül. A Vospdafone nemcsak lényegesen kedvezőbb csomagokat kínál ebbol a szempontból, de olyan országokban is teszi ezt (Svájc, Törökország, stb.), ahol a Telekom horror áron szolgáltat.
A legjobb aláírás a héten
-
veterán
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Domino Web Quick csomagot nem a T-nél, hanem viszonteladónál (pl. Edigital, Mediamarkt), akkor jól értem, hogy van benne egy USB modem és egy SIM kártya?
Nekem csak a modemre lenne szükségem. Lehet használni meglévő, akár havidíjas előfizetéssel is? Vagy a modem csak Domino-s SIM-et fogad el?Köszi
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Vangelis
félisten
Megvan az új jobbikos flotta is..... de minek.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
-
slice14
veterán
Lenne egy érdekes kérdésem...
December 20-án lemondtam a N&R 200mb opciót és felhívtam a 1430-at hogy aktiválják vissza a Mozaik XS-ben lécő netet, mert ugye ilyen lehetőség nincs a weboldalon. De mikor ez megvolt nem néztem utána hogy most mi is van, láttam hogy van netem oszt cső. Tegnao néztem rá az internet csomagokra és látom hogy a fentebb említett opció aktív. Gyorsan ki is kapcsoltam, de ugye 23 van a net fordulóm, így ez az tételként fog jelentkezni a februári számlámon is, mert az ügyfélszolgálatos hp a tarifacsomaghoz tartozó net helyett a N&R 200 opciót kapcsolta vissza. Ílyenkor hangfelvétel alapján jóváírják a számlán, vagy mi ílyenkor a teendő?
Persz ugy jelenleg nincs egy fikarcnyi netem sem.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Sterilzona
senior tag
Van esetleg valami hír új akciókról ? online kedvezmény, -10 /20 / 30 % osak esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
-
Sterilzona
senior tag
válasz sarkanyolo2 #40278 üzenetére
fene egye meg ... -
BéHGT
senior tag
Ismét a váltásról kérdeznék. Élő hűséges Mozaik M -> Next M-re váltva.
A 15 ezresre tudnék váltani, vagy a 11 ezresre? -
prannk
őstag
Üdv!
Ha most előfizetek havidíjasként mobilnetre akkor 2 hónapig akciósan kapom? És a számlázás hogyan lesz? E havi számlára már ráírják?
-
prannk
őstag
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a 100mb osra?
-
Porcupain
aktív tag
Üdv,
Lehet rossz helyre írok, de neten sehol nem találtam rá erre a hiba üzenetre.
Lumia 520 nál, amikor egyenleget akarok lekérdezni, akkor egy idő után az alábbi hiba üzenetet kapom.
"Hiba történt, és a művelet sikertelen."
Két új dominos sim kártyánál is ezt írja ki, de ha elég gyors vagyok, akkor még előtte meg tudom, nézni az egyenleget. Csak elég zavaró.velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
slice14
veterán
válasz St3ven #40285 üzenetére
Bent voltam a T-nél a Db. Plaza-ban, de ott a hölgyike, csak visszaállította az alapnetett, mert azt mondta hogy nem lát bele az aktiválásokba. Így az ügyfélszolgálat felhívása maradt, de még meglepett hogy milyen segítőkész volt a kolléga.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Soulfly842
addikt
Ha van másik aranykártyás szerződésed (T-home/T-mobile), akkor válthatsz társkártyás next M-re is! Ha nincs akkor next M-ből tényleg csak a 14990-es készülék hűségidős díjcsomagra válthatsz.
Viszont: A Mozaik M azonos tarifakategóriában van, mint a Next S készülékhűséggel futó díjcsomagja. Így a 7990-es Next S-re válthatsz! (Korlátlan t-mobile, más mobil irány 160 percig) - még így is százszor jobb, mint a Mozaik M
-
erdoke
titán
válasz Soulfly842 #40287 üzenetére
Felhasználói szokástól függ. Meglévő Mozaik M = 750 MB adat VoIP, Next M = 500 MB adat VoIP nélkül...
A legjobb aláírás a héten
-
Balazska15
senior tag
válasz Soulfly842 #40287 üzenetére
En peldaul tobbet beszelek halozaton kivul, igy nekem jobb a mozaik m 260 perce barhova, mint a next 160 perce. Na es persze igen, a net is plusz 250mb, szoval ezt igy eros kijelenteni, hogy "szazszor jobb"
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Soulfly842
addikt
Tekintettel arra, hogy 'közel' minden második ember Mo-n T-mobile-os Magyarországon és, hogy Mozaik M percdíjak szerint 160 percnyi más mobil irányba folytatott beszélgetés 5280 Ft-ra jön ki - ezért nagy általánosságban igaz ez az állítás. Nem egy és nem két mobil számlát látok és az esetek 95%-ban ez így helytálló
Olyan felhasználót továbbá még nem láttam aki 100%-ban más mobil irányba beszélte volna le az alap havidíját.
erdoke,
A viber/skype az természetesen kívétel, de elenyésző kisebbség fordult még ebbe az irányba...
Továbbá net&roll opcióval is majdnem ugyanott van az alap havidíj: az meg már h. 1774 MB, vagy 1524 - majdnem mindegy az átlag felhasználó szempontjából[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
válasz Soulfly842 #40291 üzenetére
Persze, azert nem 100% mas irany, de 160nal tobb, es szerintem ezzel is vagyunk paran!
Ettol fuggetlenul valoban igazad van, nagyon nagy atlagban tobb embernek jobb a next, de ket honapja en is pont ezen elofizetesek kozt vacilaltam, es vegul az osszesen 260 perc mellett dontottem.
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #40291 üzenetére
Az elég gyenge nekem. Egész családom most megy át a Telenorhoz 9-13 év után. De mindegy, majd a vonalason fogunk beszélni, nem mobilon.
-
Soulfly842
addikt
-
prannk
őstag
Üdv! Valaki mondja már meg
Ha most előfizetek havidíjasként mobilnetre go net Lre akkor 2 hónapig akciósan kapom? És a számlázás hogyan lesz? E havi számlára már ráírják?
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a M esre?
Mert én nem találtam erről semmi leírást
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #40294 üzenetére
Kire írjam át? Meg minek? Az nem jó nekem, akkor fizessek megint kettőt??
Másik, meg a kisebbik Next-re nem adja ingyen a BlackBerry Instant e-mail 3-at, a Mozaik M-re legalább nem kéri a 690 Ft-os havidíjat, és az + 1 GB-ot tartalmaz. Sajnos nincs olyan sok T-s ismerősöm... -
korcsillio
addikt
Üdv.
Aláírtam next L díjcsomagra 2évet de mivel ez a csomag már nem létezik így s szerzödés is érvénytelen és bármikor felbonthatom? -
St3ven
addikt
válasz korcsillio #40297 üzenetére
Már miért ne létezne? Neked is az van, nem?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
polonic
félisten
válasz korcsillio #40297 üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest