Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz Joe bácsi #3804 üzenetére

    Melyik van fent a honlapon?
    Az volt a kérdés lényege, hogy az ember belép egy telefonszámmal, kitölti a vásárlási lapot, beírja a becsületes nevét Prohardveres Mawyx, aztán.... Engem tavaly felhívott egy csóka, hogy a nevemre 2éven belül történt dominós vásárlás, így ez most nem fog menni, keressek egy rokont vagy vkit, aki 2éven belül nem vett cuccot oszt játszam el újra a vásárlási folyamatot. Most újra próbálkoznék a vásrlással, de az én számomhoz való jelszó elveszett. Azt nem tudom, hogy vásárlásnál a belépett telószámnak a tulaját keresték ki és nézték meg történt-e 2éven belül vásrlás vagy név alapján keresnek, beütik az adatbázisukba, hogy Prohardveres Mawyx és az alapján nézték történt-e vásárlás időn belül.
    Mert ha név alapján, akkor belépek párom vagy bárki számával, kitöltöm a vásárló lapot a nevemre és nem lesz gond, attól hogy párom dominós telefonja mondjuk 1éves, de az én nevem alapján keresnek és látják, hogy az én telefonom 2.5éves.

    Az meg látom, hogy a honlapon 24k dominóban, előfizu nélkül meg 33, de az volt a másik kérdés, hogy boltban mennyi dominóban. Ilyen-olyan akció, kedvezmény csak webshopon át él oké ezt is értem. Googleval meg tudtam keresni máshol mennyi a teló Tmob nélkül, ez is világos.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák