Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönöm. Ahogy nézem, előbb be kell állítani, hogy arra is engedje levonni a pontokat, a mobilvásárlási részen, itt: [link]
Csak épp hiába adom meg az előfizetéskor megadott jelszavam, amit amúgy is használok, nem enged belépni Nyilván nem úszom meg, hogy felhívjam a T-t.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Phreetsie
tag
Mikor zarjak az adott honapot? Elvileg 1-en ugye, de nekem meg mindig az elozo havi leforgalmazott adatokat mutattja + a KapcsolatPontok se nottek.
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
nagyúr
Felhívtam a T-t, megváltoztattuk a kártyajalszót. Akartam is vásárolni egy feltöltőkártyát, de amint beírom a kapcsolat kártya jelszót, kiírja a fent látható roppan informatív "figyelem" hibajelzést, és nem vonja le a pontokat, továbbra is kp-t szeretne tőlem.
Ötlet?Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
troland26
őstag
üdv
Nincs valami táblázat arról , hogy miként változtak a készülék árak jan 2.-ától a Tmobile-nál ? Mi lett drágább mi lett olcsóbb ? ( azt kb tudni , hogy mi lett olcsóbb , csak arra vagyok kíváncsi minek mennyivel nőtt meg az ára )
-
kp78
addikt
válasz icecave #24054 üzenetére
A személyes vásárlás nagyon nem jó? Úgy tuti le tudják vonni feltöltőkártyára is.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de a Domino Web csomagot bármelyik Domino tarifacsomaghoz megrendelhetem?
Köszi előre is!
-
nagyúr
Az is jó, csak akkor mi értelme az egész online dolognak,ha rohadtul nem tudom kihasználni? Most még rendben, amíg Pesten vagyok, de ha hazaköltözök vidékre, nem fogom tudni levásárolni arra, amire akarom,csak ha megyek 10 km-t az első T-ig? Na, majd még egyszer azért felhívom őket, csakazértis
-
1430
senior tag
válasz kenny123 #24039 üzenetére
Íme.
icecave
Mobil vásárlásnál csak a havi limited terhére tölthetsz Domino-t. Ha van előre feltöltött univerzális egyenleged, akkor annak terhére csak egy speciális üzenettel tudsz áttölteni Domino számra összeget.Kapcsolat pontokból legfeljebb feltöltőkártyát tudsz venni, de az inkább személyesen praktikus, mert WebShop-ból rendelve 10 ezer alatt szállítási díja van (még ha az általad linkelt képen a várható szállítási költség nulla is, mert majd a szállítási mód választásnál írja ki a 950-et). Ami a hibaüzenetet illeti: be kell jelenteni a hibát.
Amúgy meg a számla végén (a Telekom Kapcsolat Program információknál) elvileg rajta van a figyelmeztetés, hogy adott hónapban hány pontod fog lejárni.
Phreetsie
Ajánlott olvasmány, különösen a 2. bekezdés.hawkfoto
Nem, Domino Web-et csak Domino Net díjcsomaghoz lehet aktiválni, hang alapú díjcsomagokhoz nem. Domino Net díjcsomagot pedig csak külön SIM vásárlással lehet igényelni (pl. Domino Web SIM csomag = olyan Domino Net díjcsomagos SIM kártya, amin alapból aktív a Domino Web szolgáltatás), tehát hang alapú Domino díjcsomagot nem lehet Domino Net-re, illetve Domino Net-et nem lehet hang alapú Domino díjcsomagra váltani.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
nagyúr
Nulla volt, és most is az. 1,5 éve vagyok előfizető. A múlt hónapban még 6140 pontom volt, most meg nézem, 5020 lett mára... Ezért nem értem a dolgot. Most hozzáadta ehhez az előző havi pontokat, ami 359 pont (ennyi szokott lenni átlagban havonta). Akkor miért vont le 1120 pontot? elvett egyszerre 3 hónapot, majdnem 4-et? Az ünnepek miatt nem tudtam utalni a számlámat, ezért a fiz. hat. után 2 nappal ért be, lehet ez a baj? Mondjuk elég szánalmas ha ennyi miatt ekkora pontlevonással büntetne...
-
nagyúr
Lottózok, de az be lett állítva, hogy arra ne használjon kapcsolat pontokat. Más vásárlás nem történt. Ha csak nem nullázta le elsejével a beállítást, akkor nem az a bűnös. Itt van előttem az előző pdf-es számla, de azon még ez nem látszik, ha bári költés lett volna, a mostanit meg nem látom meg, csak ha kész a pdf. Pedig már kiállította a T a rendszerben. Kíváncsi vagyok, várom, hogy letölthető pdf-ben is meglegyen, nézem is meg egyből.
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy én Júliusban MozaikXS előfizetést kötöttem 3000Ft havidíjjal, erre most 3700Ft kell befizetni? (Nem volt túlforgalmazás, anno küldtem 2db emelt díjas sms-t vörös kereszt-nek vagy hasonlónak talán, nem tudom)
Előre is köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
Hát akkor X-akta.
Ha valaki tudná nekem ezt értelmezni akkor megköszönném:
Számla
Ez az előző ahol 3569-et fizettem szerintem 3200 helyett. (A mostani számlát még nem látom a rendszerben)Biztos egyértelmű a dolog de én nem látom még a rendszert ebben.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Valaki érdeklodott a nexus 4 t-mobile megjelenéséről.
Itt van egy hír ami érdekes lehet számára.
[link] -
bopeti98
őstag
Miért ingadozik ennyire a sebesség? Letöltés közben hol felugrik 1.5 MB/s köré majd 5 perc múlva 10 kB/s-el hasít és 10 perc múlva meg 800 kB/s-el. YouTube-nál különösen zavaró. Elején még szépen megy a videó és a felénél elkezd akadozni majd a videó vége fele meg megint akadozás nélkül megy. Mitől van ez? Most kedden kezdte el ezt először csinálni.
-
szilard28
aktív tag
még mindig érvényes a 90 ft-os netakció?
-
Phreetsie
tag
Koszonom a valaszod! Mar le is nullazodott mara
Arra meg kivancsi lennek, hogy pontokat miert nem kaptam? Meg mindig 0 pontom van a KapcsolatProgramban, pedig lassan 2 honapja elofizeto vagyok.. ..es fogadtam hivast nem is keveset + leforgalmaztam vagy 10 rugot. Otlet?! Vagy ez is kesik par napot?!
-
addikt
válasz Phreetsie #24078 üzenetére
Valóban, ez is késik, a KAP információk kb. hónap közepén válnak relevánssá.
De, ha jól emlékszem, akkor ezzel 8 hónapig nem is érdemes foglalkoznod...
a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja során az előfizetői szerződés havi pontértékeinek összege elérte a Programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget;
Jó szerencsét!
-
sarkanyolo2
őstag
Holnap a "Mi legyen akcióba" programban mindenki szavazzon az L9-re pls...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
cskamacska
addikt
Jól látom hogy az elmúlt napokban erősen megugrottak a T-webshop mobiltelefonos árai?
A "csökkent az ára!" felirat a200Ft380Ft!-os tecskó akciókra emlékeztet a zakciós mobiltelefon-árlistán.Xperia U-val szemezgettem, mint bőven a legjobb ár/teljesítmény arányú készülékkel, de úgy néz ki kifutottam az ünnepi időlimitből, most vehetném majdnem Sony webshop áron.
Aranykártya előnye pedig továbbra is kizárólag a kapcsolat pontok gyűjtögetéséig(amit persze szorgosan törölnek is, mert "lejár" ) terjed ahogy látom, egy köszönömöt nem kapok az évtizedes T hűségért.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Vangelis
félisten
válasz cskamacska #24082 üzenetére
Nyugi máshol sem.
Én 10 év után vodánál se kaptam semmit.
Csak még drágább árakat mint itt T nél.
Igaz tény, hogy most szépen felverték az árakat.
Nekem lehet szerencsém volt, hogy decemberben megvettem amik kellettek.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
1430
senior tag
Nem szeretnék Rick4-es magaslatokba emelkedni, de...
Tényleg ennyien lepődtök meg azon, hogy a Karácsonyi akciózások után árat emelnek?
Ez minden évben így van, szóval teljesen váratlan és kiszámíthatatlan lépés volt...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dptrsk
Topikgazda
Az lenne a kérdésem hogy letudnátok írni a tarifahűség árszintjeit?
Arra gondolok, hogy pl. én még régen MM Sre vállaltam hűséget és a szerződésben szerepelt, hogy azt kell vállalnom hogy 3661Ft alá nem megy a havidíj, nem pedig hogy konkrétam az MM S díja alá nem váltok.
Tehát ezekre a "tarifaköltség kategóriákra" lennék kiváncsi, ha lehet hangalapú és mobilnetes kategóriákban is.
Kerestem a T oldalán de nem találtam róla semmi infót. Segítségeteket előre is köszönöm -
DS39
nagyúr
Várható volt hogy a karácsonyi nagy akciózásnak vége lesz, és visszaáll minden. A legtöbb készülék esetében egy hónapod lett volna megvenni olcsóbban.
-
Regirck
senior tag
-
Vangelis
félisten
lehet szavazni az ár emelt ócsó telefonokra
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
sarkanyolo2
őstag
Látom, ma raktátok ki az árváltozásokat. Nagyon hamar lement a HTC Desire X ára, az LG Optimus L9-nél is történhetne valami változás.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Szdani22
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van-e oka annak hogy a tableteknél eltűntek a különböző hűségkedvezményes vásárlások, valamint a részletfizetés arany és platinakártyásoknak?
Konkrétan az xperia tablet S érdekelne, de a többinél sincs.
Vagy ez csak ideiglenes honlap probléma, mert szoktak lenni érdekességek?
Előre is köszi.
Dani
-
Phreetsie
tag
no! kedden hozzak a telefonomat! nem is erdekelte oket, hogy 3 hete vettem uj telefont!
-
puskas1993
tag
válasz Vangelis #24097 üzenetére
Sziasztok.
Nincs itt véletlenül valaki aki megtudná nekem mondani, hogy egy bizonyos telefon van-e a T-nél vagy nincs?
Mert a leveleimre nem hajlandóak válaszolni. Vagy ha válaszolnak akkor csak annyit, hogy vegyem fel a készletértesítőre és kész. Csakhogy ettől már agybajt kapok.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
ShadowX
őstag
Szeretnék díjcsomagot váltani a mostani Mozaik XS helyett lenne a cégem flottája (szintén T-s). A mostani csomagom mellé igényeltem a +1GB net opciót havi 1000 Ft-ért, amivel nagyon megvagyok elégedve. Igaz az átlag forgalmam nem éri el az 500 MB-ot, de ennyiért még mindig ez volt a legjobb ajánlat. A céges flottában nincs mobilnet akciósan, így csak lakossági csomagokat lehet igénybe venni.
Komolyan nincs más, csak ez a 100 meg 500 mega ami még megfizethető? A 100 mega kevés lenne, az 500 mega árát meg túl drágának tartom 2000 Ft-ért...semmi más opció nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest