Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
addikt
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogyha lejár egy 2 éves előfizetés, akkor van-e lehetőségem pl MédiaMánia + részlettel vásárolni webshopon? Vagy csak teljes áron tudom megvenni MédiaMániával?
Tegyük fel 60 ezer forint L-lel egy telefon, akkor upgradenél egybe ki kell fizetnem vagy meg tudom majd venni pl 15 kezdővel is?
Mert ha nem akkor nem várom meg, amíg lejár, hanem veszek új előfizut
Köszi
-
addikt
-
xedamen
senior tag
Az a baj, hogy szemétkedik a T-Mobile... 8 hónapja havi 40-et fizetek nekik (2 db törlesztő + MM XL+ ECO + ECO ami MM M-re van felváltva) s bekérnének 40-50 előleget új előfizuhoz
-
xedamen
senior tag
Jah és persze soha sem volt korlátozvaeg semmi... Egyik számom alapból aranykártyás lett 6 hónap után...
Webshopon meg az upgrade full autómatikus nincs emberi elbírálás, mint új előfizunál...
De annyira érdekes ez a T-Mobile! Az egyik ügyintéző szerint csak 2 részlet lehet maximum a nevemen, más szerint nincs megszabva és anyósomnak is 4 részlete van, 3 telefon meg egy MacBook Pro xD
Fura egy cég ez...
Aki fizet havi 40-et rendesen lassan egy éve abban nem bízunk, de új előfizetőktől meg nem mindig kérnek előleget...
-
DS39
nagyúr
[link] - erre vki?
megfogalmazom máshogy, ha most lemondom akkor azonnal megszűnik a net vagy csak a következő lejáratkor? -
tylerddd
veterán
Fákkk! Bevittem a Lumiámat szervizbe, de nem tudtam, h a töltőt is vinni kell vele! Jöhettem el
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18754 üzenetére
Itt tudod elolvasni (oldal alján: tájékoztató a hálózati munkálatokról), melyik hónapban az országban merre folynak fejlesztések.
Hétfőn érdemes lesz ellátogatni ide a Budapesten élőknek, mert felkerülnek az augusztusi helyszínek, és itt a fórumban is többen hiányoltak egy régi elmaradást, amire úgy tűnik, augusztusban sor kerül.DS39
Ezek szerint Domino hívószámról van szó?
Mert akkor csak a megújítást mondod le, vagyis a 30. nap végéig élni fog a net csomag és a 31. napon hajnalban megszűnik. Ha esetleg Domino 5 díjcsomagod van, akkor a 31. napon automatikusan aktiválódik helyette a Go!NapiNet.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom hogy jó helyen járok e de leírom az utóbbi pár hét negatív tapasztalatait a t-home szolgáltatóval kapcsolatban.
15 megás adsl netem van most. Kb 3 héttel ezelőtt elkezdett megszakadni az internet.
Azóta már kétszer volt a szerelő utp kábelt cserélt a kötődoboztól egészen a szobámig behúzott új kábelt szűrőt cserélt további vezetékeket cserélt a router és a modem között stb.
Teljesen hatástalan volt minden. Megmondta hogy lehet valamelyik telefon készülek miatt szakad a net és próbálgassam nélkülük. Mondanom sem kell routert lehúzva csak modemet használva a két telót kihúzva is szakadozik a net! Egyszerűen felháborító ez a szolgáltató. Elegem van belőlük minden téren.
A Debreceni t-pontban is voltam a telómat adtam volna szervízbe le (alcatel ot 995) mert kikapcsol magától eldobja a sim kártyát a hálózatot elkezd újraindulgatni szivárványos lesz a kép erre azt mondják szoftveres hiba. A telefon semmilyen szinten nincs megbuherálva[ Módosította: Kalandor ]
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Mivel nem találtam más topicot, illetve nem találtam erre semmit a honlapon, ezért itt próbálkozok be. Van előfizetésem mobilnetre (asszem Gonet S vagy M, nem tudom), 100MB van a havidíjban, és túl forgalmazás nincs.
Kérdés, hogy megyek külföldre, és ha igénybe veszem a Roamingot, akkor ugyan úgy el tudom használni a 100MB-ot, ugyan annyi pénzért, vagy pedig itt is érvényes a magasabb ár, ergo hamarabb levonja a 100MB-ot, vagy pedig utólag hozzá adják a Roaming díjat ?
Illetve másik kérdés, hogy ha már elkaszáltam a 100MB-ot, akkor ugye itthon nincs túlforgalmazási díj, akkor Roaming hálózaton sem lenne, vagy pedig ott is hozzá adják utólag a díjakat ?Szerk.: Arról tud valaki valamit, hogy ha mondjuk kinti hálózathoz gyorsban akarok venni valami pre-paid kártyát mobilnethez, akkor azt minden benzinkútnál meg tudom tenni, vagy valami infót ehhez tud-e valaki szolgáltatni, mert gondolom, ha veszek egy net pre-paid kártyát, amit a kinti T-Mobile hálózatához veszek, akkor gondolom olcsóbb lenne, mint a Roaming + tudom használni T-s telóval.
Szerk.: [link] ennyi infót le tudtam vadászni, de létezik az, hogy 20 kunáért 500 MB-ot szolgáltatnak, meg ez használható e telóval ?
[ Szerkesztve ]
PS4
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Információt szeretnék kérni a T-Mobile Like díjcsomagjával kapcsolatban. A készülékeket ebben a díjcsomagban milyen áron lehet megvásárolni, mert nem találtam pontos információt ezzel kapcsolatosan a honlapjukon.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
addikt
válasz balpeter04 #18778 üzenetére
Szia!
Sima, egyszerű, mezei, normál áron. Itt találhatod meg az árakat.
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz balpeter04 #18778 üzenetére
Ugyanannyiért lehet Like -kal megvenni mint a többivel, nem jár külön kedvezmény mint a Mozaik díjcsomagokra is vállalt hűség esetén.
-
saphancs
aktív tag
Hello! Partner 3 vallalati kedbezmemyes dijcsomaghoz milyen netet tudnek kerni a mobilra? Holnap utazom, es kene net, hogy ne legyek elvagva a kulvilagtol! Elore is koszonom!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
veterán
Előző hsz-emben említettem, hogy a lakhelyemen rendben van a net. Most kíváncsiságból mértem egyet:
HSPA-n azért nem rossz eredmény szerintem. Igaz ilyenkor általában alacsony a terhelés. De nappal is mindig hozza az 5 megát.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #18784 üzenetére
Így van, csak ugye nem erre irányult a kérdés.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mennyibe kerülne, ha én Like díjcsomagról hívnék egy 30-as számot, ami Svájcban tartózkodik jelenleg, akivel mellesleg belföldön ingyen beszélek. A másik kérdésem az lenne, hogyha erre a számra sms-t küldök szinte Svájcba, akkor a fogadó féltől vonnak-e le pénzt?
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18785 üzenetére
Korábban írtad, hogy a Mobil TV miatt nem akarsz kiváltani a MédiaMánia díjcsomagodból Mozaikba, ahol nem lenne már túlforgalmazási díj. Az jutott eszembe, hogy ha van arany kiemeltséged a hívószámon, akkor aktiválhatsz a MédiaMánia mellé egy Kapcsolat Net adatcsomagot. Ez +2k helyett "csak" +590 Ft lenne, és azon túl, hogy valamivel több adatkereted lenne egy hónapban, nem lenne már túlforgalmazási díjad!
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
cris78
őstag
A #18724--es kérdésemre tudna valaki válaszolni? Vagy ezt a Go!net hűséget nagyon benéztem,mikor hűséget válaltam rá?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
Akkor teszek még egy próbát. Mert az emberke azt mondta a 1430-on, hogy a díjcsomagot minden további nélkül válthatom Mozaik XS-re, de a Go!Net-et nem. Akkor már 40001 Ft kötbért kell fizetnem. De ha egy olyan csomagra váltok amiben benne van már az adatcsomag, és így árban is ott lennék, semmivel nem fizetnék kevesebbet, sőt ha bevállalom az 1 Gigás akciót is, akkor plusz egy 1000-est fizetnék a cégnek.... Vagy zavarjam össze őket ha még lehet,váltsak Média Mániára? Ahhoz meg nem igényelhető a Go!Net
-
1430
senior tag
válasz cris78 #18795 üzenetére
Én megcsinálnám a váltást. Bár feljönne a kötbér fizetési figyelmeztetés, ha a Net&Roll 1GB nem tetszene a rendszernek, de az a mentéskor ugrik fel, és csak "leokézni" lehet, visszalépni nem. Szóval ha a régi Eco díjcsomagod van, ami le lett már zárva, arra nem tudna visszaváltani a kolléga így nem tudná az eredeti állapotot visszaállítani (legfeljebb Eco XS-re), de meggyőződésem, hogy nem lenne kötbér köteles a váltás.
Amúgy a Mozaik XS + Go!Net M kombináció is működhet, csak hát ott nem +1GB, hanem csak +100 MB lenne. A MédiaMánia valóban nem játszik, mert ahhoz Go!Net nem aktiválható, illetve az XS-hez még Net&Roll 1GB sem.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
cris78
őstag
válasz ->Raizen<- #18798 üzenetére
Én is ezt szeretném,csak go!net-re hűségem van. Azt meg minek tartsam meg ha váltok?
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest