Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz coolrob #116099 üzenetére
Nekem március 9-én állították ki a sztornó számlát, tegnap reklamáltam másodszor, a hétre ígérték az utalást.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Telekom alkalmazásban (verzió 16.8.1 (16818)) nem látok most arra lehetőséget, hogy az előfizetéseket számomra megfelelő sorrendbe rakjam. Régen biztos volt erre lehetőség.
Lehet nem jó helyen keresem vagy kivették ezt a featuret?
-
csonkadavid
tag
Sziasztok! Rendelt mostánában valaki pick pack pontra? Állítólag 3 napja átadták a rendelésemet nekik. A pickpack rendszerében persze nem látszik semmi. Ennyire összedőlt a szállítási rendszerük?
-
AnonymusX
senior tag
válasz csonkadavid #116103 üzenetére
Felhívtad a Sprintert vagy online próbálod megtalálni? Ha az elsőt nem tetted volna, akkor azt javaslom.
Nekem múlt héten simán megérkezett a csomagom 1 nap alatt pickpackra.
-
Winne
nagyúr
válasz blackmajesty #116093 üzenetére
Köszi!
Az mondjuk vicces, hogy Mo-ról (ami EU) Németország az fizetős, Ausztriából Németország meg a 100 perccel kezd.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Fifi
őstag
válasz kovacsmi_74 #116107 üzenetére
Köszi, de telekom fiókban sem leltem
A fapados nem játszik, mert tőlem távol lévő idős rokonok kártyái vannak regisztrálva, nem ér annyit, amíg elmagyarázom nekik, hogy mit diktáljanak be. Megszokom az új sorrendet inkább ...
Szerk: Nem tudom, hogy mi volt ~1,5 hete, de az összes dominó előfizetésemnél kikapcsolt a roaming - gyerekeim meg is lepődtek, hogy nem tudják használni a telefonjaikat Ausztriában -, aktiválódott a kikapcsolt hívásátirányítás nem válaszol esetére és az appban a sorrend is felborult ... már csak ezt nem tudtam orvosolni
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
-
Fifi
őstag
válasz kovacsmi_74 #116111 üzenetére
Köszönöm!
Király vagy! -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy jövök át Telekomhoz. Na most Telekom esküszik rá, hogy jelenleg hibátlan náluk a VoLTE, de azért belenéztem a topikba, és még húsvétkor is volt, aki arra panaszkodott, hogy nem kap hívásértesítő SMS-t, ha aktív a VoLTE. Ezért gondoltam megkérdezem, nektek mi a tapasztalatotok? Készülékem egy Apple 11 Pro.
Köszönök minden választ!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
legenda
válasz Hegyirabló #116113 üzenetére
Szia,
Több éve aktív az előfizetésen a VoLTE, használtam korábban Huawei, Samsung, most pedig iPhone (XS Max) készülékkel, minden rendben, az értesítéseket is megkapom.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anglergab
addikt
Hívás közben bejövő hívásokról lehet nem kapsz SMS-t VoLTE esetén, de azt úgyis mutatja a telefon, ha aktív a hívásvárakoztatás. Amúgy meg nem tud bejönni a hívás mert foglalt.
A lényeg, a nem elérhető esetén való hívásértesítő SMS működik.
Ha központilag nem volt beállítva, akkor pedig telefonon be tudod állítani az átirányításoknál.
Ha meg mindkét helyen be van állítva, az is jó[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz anglergab #116115 üzenetére
Köszönöm!
Ja-ja-ja, erre gondoltam, aktív hívásban elég nekem a hívásvárakoztatás, ha valamiért nem vagyok elérhető, akkor jöjjön róla SMS, hogy vissza tudjam hívni, aki keresett.
Köszönöm szépen! + (#116114) kali
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
hellopeti
csendes tag
Tökéletesen működik a VoLTE, VoWIFI, Hívásértesítő. iPhone 11 Pro, fizikai SIM.
-
Zoty4
őstag
Srácok továbbra is 2500 a min feltöltés domino esetén ha 1 évig szeretném használni?
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Van 3 otthoni szolgáltatásom( tv, net, telefon) kb. 2éve nincs már rá hűség. Nem tervezem megújítani, mert jelentősen drágább lenne.
A napokban rendeltem egy telefont előfizetéssel 0perc és 3Gb net tarifával. 25%-al 1418ft a havidíj. Van arra lehetőségem, hogy Magenta 1-es legyek? De úgy hogy az otthoni szolgáltatásokat ne kelljen újabb hűséget vállalnom? Illetve van még a nevemen egy domino is. -
Kaba
veterán
válasz Lehiñito #116121 üzenetére
Az otthonira nem vállalsz új hűséget marad a régi tarifa.A telekom fiókodban összevonod az otthonit és a mobil előfizetést.Automatikusan 30%-ot fogsz kapni mindenre,ha valamiért ez nem működne felhívod a 1414-et és az ügyintéző összevonja az otthonit és a mobilt magentába.
-
Winne
nagyúr
válasz blackmajesty #116110 üzenetére
Köszi, még kigondolás alatt, hogy mennyi fér bele, nem nekem lenne, de átadtam az infókat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Jelenleg Domino csomagos gyereknek milyen opciók érhetőek el, ami ilyen fix, keretet nem engedi,hogy túllépje opciós? Vagy van valami ilyesmi? (magenta és mobil előfizunk van)
-
-
anadroid
senior tag
válasz Winne #116125 üzenetére
3000-nél már jár a bónusz is, esetleg ezzel keverted össze.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy Domino 5 az mennyi Ft a perc díja?
(Régi kártya az biztos) -
-
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #116130 üzenetére
Oké köszi, fiókban fogjuk megnézni.
THX -
nagyúr
válasz V.Stryker #116131 üzenetére
Most is vannak ilyen megújuló választható opciók, ezek 30 naponta újra automatikusan aktiválódnak, az tuti! De csak akkor, ha a feltöltött keret fedezi a megújítást. Ha nem, akkor nincs megújulás.
Csak az az egy védelmed van, hogy nem töltesz rá túl sokat, mert ha a gyerek ezeket elkezdi az Appban nyomogatni, hamar lepörög az egyenleg.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Lehiñito #116121 üzenetére
Azért mutat 25% kedvezményt, mobil előfizetésre, mert még 201809-nél régebbi az otthoni díjcsomagod. Ahhoz hogy ma ebből Magenta1-et csinálhass, át kell váltani 201909-esre. Új hűséget nem kell vállalnod az otthonira, csomagot váltani lehet anélkül is.
Kaba: a 25%-os kedvezményből amit a mobilra kap már össze van vonva a szolgáltatás, csak nem olyanja van, ami megfelel a Magenta1 követelményeinek.
V.Stryker: régen volt olyan (mix csomag ahogy írja más is), már több mint 1 éve nem lehet olyat kötni, akinek megvan még az a csomag, az használhatja, de már készüléket sem lehet hozzá venni. Ha korlát kell, marad a dominó és a töltögetés.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz blackmajesty #116136 üzenetére
Gyanítottam, hogy lesz egy ilyen turpisság a dologban, hogy régi szolgáltatást nem lehet bevinni magentába. Mindegy, felhívom holnap őket és megkérdezem milyen lehetőségeim vannak.
Ha nagyon drágán akarják adni az otthonit, akkor max marad minden így. Köszi Neked is az infót. -
Lackooo84
nagyúr
Kíváncsi lennék mások hogy vásároltak pl. novát így, mert én most dominóról váltással sem tudok egy 10x3500-as terméket megvenni, mert kér rá 18000 előleget ez a fos rendszer....
The Truth is out there...
-
DrBubo77
veterán
válasz Lackooo84 #116138 üzenetére
Az előleg pont fedezi a 10 hónap havidíjait, ha a legkisebb csomagot választod.
Most én is így vettem egy készüléket egy 2 hetes Dominó kártyával. A kért előleg nagyjából a 2 évnyi havidíjnak felelt meg, így gyakorlatilag végig csak a készülék törlesztőjét kell fizetnem.
Az 512 GB-os S10+ esetén már nálam is 100 ezer fölötti előleget kért.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Kaba
veterán
válasz Lackooo84 #116144 üzenetére
Az egyéni hitelkereted minden egyes szolgáltatás ill. készülékkihozatal után csökkenni fog a szolgáltatás és készülékár nagyságának függvényében.A novát még előleg nélkül kaptad,a következőért már 18 előleget kértek,a harmadikért már valószínűleg a listaárat fogják kérni.
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
-
Zeki
nagyúr
Eléggé egyszerű lett a Telekom tv kínálata. Lg, Samsung uralom. Somy, Panasonic sehol.
-
glacious
addikt
válasz Lackooo84 #116144 üzenetére
Össze-vissza van. Nekem anno a nokia 4.2-t nem engedte, pár nap múlva a novát pedig igen és úgy érzem jobban jártam vele Persze valami bug miatt volt és rengeteget kellett telefonálnom utána, hogy egy számlára (a magentámba) kerüljön az egész a másik 6 előfizetés mellé.
Az s20+5G-m pedig március óta érkezik, pedig már rég átvettem, ezt még nem tudták megoldani, de van egy hibajegyem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest