Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
válasz Quiksilver #4150 üzenetére
mennyiért vetted? azok a számok annyit takarnak hogy 1001= fat japán verzió 1004= fat európai verzió 2004= slim and lite eu verzió 3004= a legújabb brite psp eu verziója! ezeket jelentik ezek a számok, de sz.tem teljesen jó a fat is kinek a pap kinek a papné valaki azt mondja hogy jobb az anyaghasználata a fatnak, a slim egy kicsit gagyibb hatású, de amúgy szinte ugyanaz a kettő!! bár én személy szerint slimre szavazok! (azért is vettem ilyet ) szólva egyáltalán nem csináltál hülyeséget vele (esetleg akkor ha drágán vetted... ) ja és használd egészséggel remélem sok örömöd lesz a használatában!
Dáccsika
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Mazsika #4151 üzenetére
Hali! huh akkor megynugodtam azt hittem h vmivel el vok maradva h nekem az 1001-es verzsön van . 30rugó volt 2 gigás memóval eredeti tokkal meg törlőkendővel töltő usb kábel meg a GTA Vice City story eredetibe így vettem. ja és köszi a segítséget
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Mazsika
őstag
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Mazsika #4155 üzenetére
Hagyományos tv-re psp-t csak VGA kábellel lehet kötni(3 dugós), és ez csak videót képes megjeleníteni a tv-n.(játékot tehát nem). Lcd tv-re COMPOSIT kábellel(5 dugós) lehet képet varázsolni psp-ről. Ugyan ez már játékot is megtud jeleníteni(nemcsak filmet), de szerény véleményem szerint borzasztó gagyi. Úgy képzeljétek el, hogy egy 106 cm-es tv-n középen egy durván 25-30 centis képátlójú képet tesz ki a psp játék közben(nem húzza szét mert különben pixeles lenne a kép).
Mindkét csatlakozóval ha filmet,képet jelenítessz meg a tv-n azt teljes képernyőre varázsolja, felbontástól függő természetesen az élesség, de nagyon szép képet képes így kapni.[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz Quiksilver #4152 üzenetére
Sztem is jól jártál vele . Slim mellett sztem igazából pár dolog szól:
Vékonyabb, könnyebb de a külső borítása kényesebb,
Nagyobb NAND ami a későbbi fw-k miatt jobb mivel több fér el a belső mem-ben (FAT-nak csak 32 míg a Slim-nek (Britenak is) 64 Mb ezért jobb)
TV-re köthető és beépített Skype kliens (ha szükség van rá ).Nekem is fat van de semmi pénzért nem válnék meg tőle. Azzal h vastagabb masszívabb is és a boritása sem olyan kényes mint a Slim / Brite-nak.
De ez csak az én véleményem .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz Studiossrác #4157 üzenetére
De tegyük hozzá hogy VGA kábellel csak a Slim / Brite tehető ki tv-re . Igaz egy usb kábel + 1 TV OUT-os VGA + RemoteJoy (asszem ez a neve ) bármilyen psp-ről tehető ki kép akár a játék is. Hogy ez aztán a tv-n h jelenik meg az már más kérdés .
Aki slim-es van vga kábele és "okosítotott" psp-je van az tegyen egy próbát a FuSi-val. Igaz még nem sok játékot támogat de egy próbát meg ér . Ja és írja meg ha tudja mégis milyen esetleg egy-két képes beszámolóval . Engem speciel érdekelne a dolog. Thx !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz Studiossrác #4159 üzenetére
Gondolom a 801.2 b/g miatt . Mert fat-ben csak b protokoll van az meg nem annyira gyors .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Janeee1991
csendes tag
csáó
Megtudnátok gyorsan mondani az electrowold-be mennyi az új PSP alapgép?
kösz előreis -
MaTTeS
senior tag
válasz Janeee1991 #4164 üzenetére
ott drága mint általában minden műszaki cucc, akinek van egy kis esze és szeret vigyázni a pénzére vagyis nem költeni sokat az nem ott vásárol müszakit hanem utánanéz neten a dolgoknak
deee multkor 1 hete 42ezerért láttam sima slim gépet ... drága -
bullseye
addikt
néha azért, ha dierkt ákcijó van, akkor nem rosszak, én pl. ott vettem X360-at tavaly ilyenkor.
amúgy meg tényleg platinumshop (bár itt is csak 40 a sima slim...), meg console corner és tsaik. némelyiknél olcsó meg cserélhető játékok is akadnak, ha valaki esetleg jogkövetne
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Janeee1991
csendes tag
Most jövök az electrowold-ból és 55 ezer az új psp 1 játékkal!
Akkor Media Markt-ba ne is próbálkozzak?? -
Muky_
tag
platinumshop-ba 1 hete próbáltam venni (44e lett volna CFW-el),de nemvolt csak fehér.
vártam 2 napot h visszahívjón (mer aszonta a serác amint infója van mikor lesz PB visszahív) igy hát 44900 ért vettem az ElectroWorld-ben sima gépet(uccsó darab volt).
Megnéztem a tescoban is 44.900 a MM-ban 49.900 és az auchanban is 49.900 a sima alapgép.
A vaterán vettem Pandora szettet és magam kiokositottam a kütyöt. -
Inv1sus
addikt
Pandora szett szükséges ahhoz, hogy "okosítsunk"?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Muky_
tag
válasz Inv1sus #4169 üzenetére
Otthon is megcsinálható a memorystick és az akksi is ,de én nem akartam vele pöcsölni.
Itt utána lehet olvasni. -
Muky_
tag
-
Sundesz
őstag
Tecsoban vannak ocsón eredeti PSP gamek (legalábbis a bajaiban), FIFA 06 900 Ft, Ridge Racer és F1 Grand Prix 1200 Ft. Gondoltam szólok, hátha vki kedvet kap. Én a FIFA-t el is hoztam, ennyiért.
Hörcsög Powa'
-
Inv1sus
addikt
Tehát akkor ezek szerint nem is számít az újabb alaplap a psp 2000-es modeleknél, csak akkor be kell szerezni egy Pandora szett-et vagy keresnem kell egy Pandora-s szakembert. Ezt miért nem mondtátok?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Mazsika #4174 üzenetére
Muky linkjében van a sok szöveg közt:
Az új típusú Slim PSP-k alaplapjainál /amit sajnos nem lehet egyből megállapítani… max. a FW verziószámából lehet kb. meghatározni… ha gyárilag van rajta 3.90 v. magasabb FW, akkor tuti biztos, hogy Ta-085v2/v3 a PSP-d alaplapja/ sajnos már megoldották, hogy ne lehessen az akkut szervíz módba (az akku eeprom írását tiltották le) rakni (ez kell ugyanis a pandora állapothoz), így v. veszel egy utángyártott Fat akkut (mert a Fat akkuja jó a Slim-be, csak kilóg) s akkor azt próbálod meg szoftveresen átállítani (pl.: egy másik PSP-vel), v. veszel egy kész pandora szettet kb. 5-6e Ft-ért.
Az UPMS/UPT program segítségével lehet a legegyszerűbben Pandora szetted (természetesen csak Custom FW-es PSP-n futtatható), s ez a program ki is jelzi, hogy Ta-085v2/v3-as alaplapod van, így akku-konvertálás (átalakítás szervíz módba) le van tiltva.
A Ta-085v3 másnéven Ta-088.Most én értelmezem rosszul vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
harley
őstag
üdv
olyan gondom van, hogy kb 1-2 hét alatt a memori kártyáról eltünt 1-2 játék kikapcsolt állapotban.
nem tudta elindítani, kártya formáz újrarak és jó.most bekapcsolom a gépet és a játéknál azt írja nincsenek játékok.
a mentés megvan, csak a játék tűnt el a ködben.total commanderben újra átmásolom a játékot, felülírja a régit, minden oké de mégiscsak azt írja a psp-ben hogy nincsenek játékok...
ez mi?????????
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
harley
őstag
válasz Mazsika #4182 üzenetére
nem hiszem, mert másik kártyával is csinálta.
viszont ha nem áll benne a kártya, akkor semmi baja.
lehet hogy nem szabad sokáig benne hagyni a kártyát ha nem használod?
akkor is fúrcsa
ilyen tatyóm van nekem is.
jó!!minden elfér benne!!
[ Szerkesztve ]
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
szaba75
tag
Hali!!
Tud valaki abban segiteni,hogy mennyi ideig kell tölteni egy új psp akkuját[első töltés] -
Inv1sus
addikt
Senki nem tud olyan üzletet, ahol régebbi fw-jü slimeket lehet venni? :I
-
Mazsika
őstag
hát pedig ezeknek a kártyáknak kikapcsolt/áramtalanított állapotban nagyon nem kéne veszteni az adatot! de ha másik kártyával is csinálja akkor lehet hoyg a psp-vel van baj!? nem tudom mi lehet...
szaba85: hagyd rajta jó sokáig az a biztos! de sz.tem ilyen szabály már nincs ezeknél az újfajta akkuknál!!!
Inv1sus: sz.tem most nem nagyon fogsz találni újonnan régi alaplapos gépet, vaterán is volt egy srác akinek volt sok, ő cfw-vel árulta gyárilag, de elvitték tőle is mindet! nem tudom milyen boltba lehetne még szerezni új, de pandorázható alaplapos verzsönt! járni kell a boltokat és ahol lehet bekapcsoltatni megnézni a fw-t rajta!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
Inv1sus
addikt
Áh. Gondolkozom azon, hogy majd inkább megveszem később, amikor csinálnak valamit az új alaplapúakkal Jó lett volna karácsonyra meglepni magam. A little big planet mikor jön ki pspre?
Mindenesetre a Tescoba azért benézek, hátha . Most 40k-ért dobálják a pspket.
[ Szerkesztve ]
-
szaba75
tag
Még egy kérdésem lenne
Hogyan lehet magyar menüt varázsolni rá -
Mazsika
őstag
válasz Inv1sus #4188 üzenetére
jó csak ott sem fogod tudni hogy milyen az alaplap... valahogy kunyeráld ki hogy megnézhesd hátha be is kapcsolhatod, de lehet hogy ott még régiek vannak, nem nagyon szokott senki tescoba psp-t venni egy próbát megér...
szaba75: ha cfw van rajta akkor tudod feltenni! pl itt van az 5.00 m33-ashoz való magyaritás: Link
Dáccsika
-
Inv1sus
addikt
azt irták van nekik, de 70000-é. de adnak hozzá memkártyát, eleve át van akaitva stb. Ennyit tuti nem fogok kiadni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Az a probléma, hogy több helyen is kapni, de mindehol nagyon magas az ára.
-
-
Mazsika
őstag
én 40ért vettem "0 perces" slimet 4 gigás karival! dobozával garral mindennel!
Dáccsika
-
spacer
aktív tag
Eladó hibátlan Lumines és Ridge Racer UMD, 2.5k+1.5k. Főleg annak ajánlom aki nem flesselt géppel rendelkezik.
>>>>>>>macbook air<<<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest