Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
n00b kerdes, nem ertek a dual mem temahoz: notebookban (is) csak akkor mukodik a dual channel ha ket azonos tipusu, meretu (kb tok ugyanaz) mem modult teszek? Es mennyit jelent ez manapsag sebesseg ugyileg, megeri? DDR3 1333 lenne valszeg nyilvan.
Jelenleg bena modon 1GB es 2GB modulok vannak benne, tok mas felek, ezen valtoztatnek.
Thx a segitsegetSon of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Oksa koszi. Es egyebkent egyutt hasznalva mi kell ahhoz, hogy ket kulonbozo mem modul mukodjon(nem DC-ben)? En most tettem a 2GB Elpida modulom melle egy 4GB CSX-et (notebook), es mar egyszer kekhalalt haltam bekapcs utan fel oraval. Meg nem tom attol lehetett-e.
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Uff, na igen, nagyon bena a BIOS bennuk sajnos...nem is igazan ertem miert?!
Eddig egy kekhalalom volt a 2gb es 4gb modullal, azota vegulis oke. A Chrome a szokasosnal tobbszor veszti el az oldalakat (egyszercsak "a manoba, valami hiba"), es refreshelni kell. Bar nem tudom, ennek lehet-e koze memoriakazeleshez (kidobja az adatokat vagy mi?). Szoval nem tom lehet-e valami lathato jele, ha igy nem tud a ket modul egyuttmukodni rendesen?Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Radeon_5 #36555 üzenetére
Na kozben volt meg egy kekfagyi, ezutan kiprobaltam az 'uj' 4gb modult magaban, azzal is fagyott bekapcs utan szinte rogton. Ugyhogy vissza az egesz, a regi 1gb+2gb modulokkal. Remelem igy mar jo lesz megint...
Mi lehet az oka hogy nem szerette a gepem? Marmint maga a modul rossz, vagy letezik olyan, hogy egy alaplap/chipset egyszeruen nem eszik csak bizonyos fajta memoriakat? Dehat mindegyik DDR3-1333, ez nem eleg, mint szabvany...? F*szsag...Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Oxa koszi a valaszt, be lesz probalva. Es a masik kerdesre visszaterve: meg mindig letezik olyan, hogy egy bizonyos gep nem eszik csak bizonyos mem modulokat? Hallottam ilyeneket anno, de ha ez meg mindig problema...akkor bokjek meg, hogy ennyit nem kepesek szabvanyositani.
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Ahan...hat, mindenesetre "erdekes".
Akkor meglehet, hogy az enyem a CSX-et nem eszi, franko.
Koszi a valaszokat es bocs a sok kerdesert, dehat vegulis erre valo a forum Meg hat masoknak is hatha segit.
Mindenesetre nem veszek uj mem modult csak min 1-2 napos kiprobalas utanSon of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Hail! Van egy pontosan (AIDA szerint) ilyen 4GB modul a gepemben:
A-Data AD73I1C1674EV , DDR3-1333
Milyen A-Data RAM-ot kell vennem, hogy Dualban menjenek? Marmint pontosan ennek a tipusszamnak is meg kell egyezni, vagy eleg mondjuk idozitesekben, meretben, vagy egyebekben?
KosziSon of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
- Kingston 32GB DDR3L 1066MT/s ECC 3darab
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest