Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz Frozzy #49962 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan ilyen alaplapom van és tegnap vettem bele én is ramokat újakat.Nem értem,hogy nálad miért így helyezkedik el a procihűtő.Nálam ilyen a helyzet:Ha itt 5mm-el magasabb lenne a Ram hűtöje akkor már hozzáérne a proci ventillátor kerete.
Ezt pedig mindenkitől kérdezem:
Tegnap bővítettem a RAM-okat...Ezek voltak Apacer DDR3 1333Mhz CL9 2+2gb kit golden edition.Most ez lett helyette Kingston DDR3 1333Mhz 4+4gb CL9 HyperX Fury Series
A kérdésem az lenne,hogy mennyire lehet észrevenni,hogy mennyire gyorsak a ramok?Alaplap támogat egész 1866Mhz-ig,de azért vettem 1333Mhz-ket,mert egyik ramot kaptam és mondom akkor rendelek hozzá másikat ugyan olyat ezért lett csak 1333-as.Látványosan gyorsabb lett volna,ha a nagyobb órajelűt veszem?Átlagos felhasználó vagyok,játékra használom csak a PC-t.
Illetve a jövőre nézve vehettem volna a nagyobb órajelű ramokat vagy tök mind1?Ha legközelebb bővítek akkor már talán úgy is DDR4-es alaplapot vennék....Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest