Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz CptMisi #26341 üzenetére
QVL-ben benne van? Pl Newegg-en lehet olvasni, hogy nem csipázza OCZ-ket az AMD rendszer... "háthá"-ra nem mernék játszani, mert sok kellemetlen pillanatot okozhat a dolog. Ugyanis sokszor nem egyértelműek a jelek. Napi 1 fagyás,vagy néha újraindul, de amúgy meg megy vele. Ilyennel lehet vissza sem veszik, mert nem 100% hogy a ram okozza, alaplap proci, vinyó, táp, bármi lehet az oka. (Főleg a boltban meg berakják, és gyönyörűen megy... memtest sem jelez semmi bajt)
Legjobb alaplap listás (QVL) ramot venni, de a Kingmaxok eléggé stabilak és jók AMD mellé. Vagy pl az én listás G.Skill 4GBNQ-m, ... mondjuk az listás is volt...vagy Corsair Dominator
[ Szerkesztve ]
-
attilagoa
csendes tag
válasz CptMisi #26341 üzenetére
Én nyugodtan megvenném, már csak azért is mert 2x annyiba fáj mint a kingmax (nem melleseleg), nem jó az amd-hez? ? Nem azért mert nekem is pont ez van és semmi bajom nem volt vele,(eddig kop-kop) sűvít mint állat, 1 a lényeg az alaplap legyen vele kompatibilis, mert nagyon válogatosak ám..
Értem én a humort, és értékelem is :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs