Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz AXisBOLD #16469 üzenetére
Az igazság az, hogy én a PhazeDDL-be beírtam hogy goldmemory, és kaptam egy registered verziót!
Kösz, mostmár értem ezt a pass-t, már a 3-ik végefelé jár, összesen 1155 hibár produkált, és akkor ennyi aszem elég is, lekapcsolom, had pihenjen!
Én azért vettem A-Datát, mert terveim voltak/vannak túlhajtást illetően, és nem egy cikket láttam, amiben 1200-on is szaladgáltak a drágák! Meghát az A-Data Vitesta EE mégse egy utolsó szutyok... kivétel ha megvan hallva!
Akkor memókölcsönkérés lesz, ezt meg valahogyan elkell juttatnom lifetyme gariba a gyártóhoz, de addig beszerzek egy másik tuti 2GB-os RAM-párt, gondoltam itt a CSX-re is elsősorban!
De érdekes, mert nekem a hiba sorában csakis egy x van, mind az 1155-nél, nem pedig több!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- 4 GB / 1600 MHz DDR3 RAM, Több db + 1 év Garancia + Számla!!!
- Patriot Viper Blackout Edition 2x8GB Kit PC4-28800 3600MHz
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest