Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz nadam69 #16501 üzenetére

    Hali!
    900-on elmegy bármelyik átlagos RAM. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Adsz neki 0,2Vot a bios-ban megnézed automata időzitéssel 1 CPU-Z-ben, hogy úgy mennyi az időzitése, és ha 5-5-5-15 akkor jó. Ha esetleg ennél nagyobb lenne, pl. 5-6-6-18, vagy valamihassonló, akkor elkezded csökkenteni és teszteled. De mondom 5-5-5-15-el elmegy bármilyen átlagos 800-as RAM. A kingston és a Kingmax-ról csak annnyit, hogy ven benne selejt, átlagos és kiválló tuningos is. Mint ahogy a GEIL-ben, a Supertalentben és sorolhatnám.
    Tehát amit írtam csináld úgy és véleményem szerint (szigoruan csak az enyém szerint) nem érdemes ill. felesleges most plusz pénzt kidobni a memóriákért, annyira nem fog többet hozni a gép, mint amennyit az ér, mármint a memóriák közötti ráfizetés és nem a géped :B :R , ill. várnál tőle. Ezzel a memókkal is vigan el lehet érni stabilan a 3000 Mhz.-t

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák