Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz fateless #17093 üzenetére
Ennyire nem akartam belemenni, de aki benne van ezekben az jót tud mosolyogni ezeken. Nekem mondta már egy dolgozó, hogy nem-e veszek neki egy sarokcsiszolót mert nekem ingyen van, mert leírom.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
arfer
senior tag
válasz fateless #18659 üzenetére
Én ezt úgy csinálnám, hogy a Macriummal csinálnék egy bootolható USB pendrive-ot/küldő vinyót/SSD-t, arról bebootolnék, image-be menteném a klónozandó egyedet, persze az image-et a bebootolt vagy egy másik külső egységre tenném, majd az m.2 cseréje után ismét a macriumról bootolnék és visszaállítanám az image-et a kellő helyre... Bár ha nem az m.2-ről bootolsz, és nem azon van a rendszer, akkor a Win-en futó macrium is megcsinálja, a külső eszköz bootolását megspórolhatod.
-
AtHoS
nagyúr
válasz fateless #18659 üzenetére
Igen
Van bootolható része, wines telepítésből elkészíted a bootolható pendrive-od vagy cd/dvd-d
Tudsz erről indítva IS menteni, de esetedben a visszaállításhoz lesz szükség.Mentésnél Image-be mented a forrás ssd összes partícióját kijelölve egyetlen fájlba egy "köztes" meghajtóra.
Majd gép leállít, új ssd be a régi helyére, bootolsz az elkészített macrium-os eszközről és Restore-olsz (visszaállítasz) az új ssd-re, utána pedig arról indulhat a rendszerread-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest