Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz jokeph #49460 üzenetére

    Szép "sült". :Y véletlenül, nem az első pár pci-e vezetéknél sült meg (nincs megrepedve a nyák a kis kivágás körül) ?

    Az alaplapon nem vettem észre semmilyen károsodást szerencsére. Bár a mostani Vega64-et a legfelső slot-ba raktam és nem abba, biztos ami biztos.

    Sapphire kártyám nekem is volt referencia HD3850 és HD4850, nem volt velük baj, hozták amit kellett.
    Egyedül ezzel az MSI kártyával jártam így, azért vettem ezt mert elég mutatós darab volt, tetszett, nem gondoltam volna, hogy így járok vele.

    Viszont Asus-ból volt nekem HD 5850, RX 570 (ex-bányász), Vega56, Vega64 és valahogy mindig is éreztem, hogy egy kicsivel jobbak, minőségibb darabok (volt még egy Asus Essence ST hangkártya az is példás minőséget képviselt). Úgy vannak megépítve mint egy harckocsi. Szóval szerintem a következő is Asus lesz, hacsak nem adja be hirtelen a kulcsot a mostani Vega64, amit erősen kétlek.

    Most egy darabig marad a Vega64, szépen viszi a Mass Effect Andromeda-t, most épp azt tolom időnként. Valószínűleg a Forza 5 és a Witcher 3-hoz is jó lesz, a youtube-on látottak alapján, elbírja őket a Vega64 őket full HD-n. Elleszek ezekkel egy darabig, amennyit játszom.

    A távolabbi jövőben a Cyberpunk 2077 érdekel még, ahhoz majd veszek egy RTX 2080ti-t szerintem inspiráció innen (már most sem olyan túl drágák), de marad az x58 még alatta. Ha az is kifut, akkor talán megy a levesbe az öreg X58, talán 2026-27-ben, ki tudja.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák