Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz katt777 #23902 üzenetére

    Pedig satbilak voltak, nem csak tesztekre, és nem csak LinX-re. Most az 5. napja, hogy 4415MHz@1,36-n használom a gépet, sok időm volt, játszottam mindennel, de még a sok blueray miatt volt munkám is. Eddig nem vettem észre, hogy betegeskedne. Ellenben 22-es szorzóval ez nem megy. :(
    Erre csak annyit tudok mondani, hogy Gothic 4. Single 4890, alapon+turboval 18-20 FPS-em volt. Megrántottam 4.4-re, most 30-40 között ingadozik. Nagyobb a különbség a max és min között, most már elmondható, hogy van vga limit. :) Akkor azért mégse hülyeség. De a game -ek többségénél ezt tapasztaltam, mert nincsenek optimalizálva, mivel ez a normális. Magyarul a végeredmény mindig az lesz, hogy kell a procituning. Főleg egy erősebb CF esetében, ha a mezei 4890-es felállást nézed.
    HT -val kapcsolatban annyit, hogy ha kell restart, és enabled. :) Ez nem túl megterhelő, feszt 2-vel följebb kell tolnom és csókolom. Szóval a HT nem kötelező, de ha kell akkor jó, hogy be tudod kapcsolni. Amihez nem kell, hanem pl. lassíthat, akkor miért menjen?!

    HT nélkül könnyű tuningolni? LOL, ne viccelj már. Semmi extra, ugyan az a helyzet mint HT-val, csak úgy több fesz kell, és kicsivel jobban melegszik. Ugyan az a procedúra, semmi plusz.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák