Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz JanR #23891 üzenetére

    Hát ezért sem bántam az ASRock-ra váltást. Igaz, nálam a P6T (Dlx v2) nem nyihogott 1.66V RAM-nál, sőt, lazán 1.85V-ra küldte őket, a QPI-t meg 1.48V-ra, ha auto-n hagytam az 1600-as RAM-okat.
    1. hsz-ban találsz ám beállításokat dögivel. :B

    Laraxior: HT OFF-fal igazán könnyű tuningolni. Nem kevés program használja a HT-t, persze, ha nem használod, kapcsold ki, de akkor kapcsolj már ki 2 magot is, mert a legtöbb program azokat sem használja (ill. a CPU-t ki). :P

    BMW001: Hát, lehet, hogy proci, de akkor azok a procik páratlan szórzóval sem voltak maxistabilak, csak a teszt erejéig tűntek annak.
    Persze, hogy dual GPU-k alá procituning kell, mert magyar userek nem nézik, hogy ezeket mire találták ki (pl. nem szimpla fullHD felbontásba, netes játékra).
    Megj. most teszteltem egy csomó hardver-igényes játékot, és az emberek kb. 40%-a nem értette, hogy nem a proci kevés a VGA-k alá, hanem a játékok nem használják ki a proci képességeit, ezért a CPU-limit pusztán látszólagos. Az persze tény, hogy ha az ember optimalizálatlan játékkal akar játszani, akkor kénytelen egy i7-et is tuningolni.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák