Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz Bendőke #2336 üzenetére
meg lett.... majdnem 48 óráig nem tudjuk hol volt, de egy darabbam jött haza... a szar is megállt bennem.. lehet chipet kéne belerakatni...
mit tud ilyenkor csinálni egy macska 2 napig???
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
I_Am
veterán
válasz Bendőke #2333 üzenetére
Az áráról nem nyilatkozhatok.
Egy maine coon gazditól van amugy a maccs, aki most nincs jól, mert megy a hasa.
Diétán van szegényke 2 napja, kap gyógyszert is. Állatorvos jóbarátunk azt mondta, hogy túl hamar kapta a féregtelenítőt és az első kombinált oltást és az kicsinálta a gyomrát a cicusomnak.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Yaye
őstag
válasz Bendőke #2700 üzenetére
A diósdi 7-esen simán lehet hogy valamelyik közeli házból bóklászott el, vagy elárvult és csak ment bele a világba.
Nekem mind a két macsekom lelenc (volt ), ezért is vagyok így elkenődve, amiért alig hogy kikerülve a VIII. kerületi siralomvölgyből sikerült boldog macskaéletre szert tennie, egy ilyen hülye balesetben kellett kínhalált halnia.
-
veterán
válasz Bendőke #7864 üzenetére
"A gép azért van, hogy kimossa akár a szőnyeget is."
Azért remélem azzal tisztában vagy, h egy mosógép dobjába annyi ruhát szabad csak tenni, amennyit vízzel átitatva is meg tud forgatni. Ez a töltősúly, mellé is van írva a reklámfüzetbe általában, h 5 Kg, vagy 6, esetleg több.
Ez a szőnyeg épp befér a dobba, vízzel átitatódva még sokkal nehezebb. Ha sűrűn akarod a mosógép csapágyait cserélgetni, akkor csak terheld túl rendszeresen.
A szakirodalom szerint plédet pl. nem is szabad mosni gépben, pont ezért. Annak olyan anyaga van, ami vízzel átitatódva extra nehézzé teszi.Ja, ez a logika.. na ja..
Mikor befekszek a nappaliba, h filmet nézzek, odaveszem az ölembe, na mondom, most cirógatom akár 2 órát is.. erre rövid időn belül elmegy olyan távolra, h nem érem el.. :/
De mikor gép elé ülök, mindig ide eszi a fene, h cirógassam, végigfekszik az egyik kezemen, alig tudok gépelni tőle, meg az egeret mozgatni..
Hát a logikát tényleg nem lehet ebben megtalálni..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Bendőke #7871 üzenetére
Nem, több macskám is volt már az elmúlt évek (évtizedek ) során.
Itt-ott találtam cicát, hazavittem, (ahol épp laktam), elvoltunk egy darabig, de aztán eltűntek. Ezt most úgy kaptuk, valószínűleg ez nem fog eltűnni, ez most emeletes ház.Csak ennek a mostaninak vannak furcsaságai. Ezért állok némely cselekedete előtt értetlenül, mivel a többi cicu nem csinálta ezeket.. :/
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bendőke #8466 üzenetére
Anno ezt kérdeztem én is az állatorvostól (mással kapcsolatban). Azt mondta, a macska tudja miért csinálja ezt. Ha rossz neki úgysem fogja enni.
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a mienk szereti a paradicsomot nyalogatni, de megy tőle a hasa (így nem adunk neki már).
Más a helyzet a mérgező növényekkel, azt el kell tenni előle.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest