Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
válasz glutamin #11928 üzenetére
Nyers disznóhús adása szigorúan tilos! A cicák egy vírusfertőzést kaphatnak tőle, és 48 órán belül elpusztulnak. Több macskakönyvet vettem, az egyiket egy állatorvosnő írta, ebben olvastam ezt. Ha valakit részletesebben érdekel, akkor előkeresem.
Louro Mi szoktunk venni egy szelet marhacombot, ami még aznap el is fogy. (Régebben lefagyasztottam adagokat, de ezt nem annyira szerették.)
Egy tálba forró vizet engedek a csapból, ebbe apró darabokra vágva beleteszem a marhacombot. Leöntöm a vizet, újra forrót engedek rá. Ez így megfelelő. A hőkezelt húsokért nincsenek oda (legföljebb amikor mi eszünk valamit, abból kérnek).
A szárnyasok húsától jobban tartok a Salmonella miatt. Lehetséges, hogy megint olvasgatnom kellene a macska könyvet, hogy képben legyek.
A TV-böl fölvett műsorok között, találtam olyat, hogy brit rövid szőrű cicák állatorvosi rendelőkben dolgoznak. Fogadják a betegeket, aztán a vizsgálatok alatt is jelen vannak, és megnyugtatják a pácienseket. Megpróbálhatom fölvarázsolni a PC-re az anyagot, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs