Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Tsebacsi #26302 üzenetére

    Nálunk is padlófűtés van, lehet tényleg azt nem szeretik.

    Az a baj, hogy végtelen ideig tud játszani, nem az a lefáradós típus. Annál a benti macskánál, akire vigyáztam, ott el lehetett ezt játszani, hazaértem melóból, 6-8 között játszottunk elvoltunk, szépen aludt az este. Ő viszont még pici, örökmozgó, még nem olyan könnyű lefárasztani. Marad az egész nap játszás, meg napközben nem hagyom elaludni.
    Muszáj sajnos bezárni. Alapvetően decemberbe szerettünk volna cicát, hogy otthon tudjunk vele lenni, megszokja a helyet meg a dolgokat, de el kellett már hoznunk. Így napközben be van zárva ha dolgozunk, hogy ne szedje szét a kanapét amíg oda vagyunk, meg ne romboljon mindent szét a kutyával együtt. Azzal is haladunk már, mikor otthon vagyunk, hasonlóan mint az ágyas sztorival :DDD Szerencsére már csak ez a hét van, utána otthon vagyunk vele egész decemberbe, januárba már esélyesen nem kell bezárni. Érdekes, mert egész jól viselte eddig, viszont a múlthét óta már nyávog ha ott hagyjuk, általában este mikor berakom, meg reggel, mikor már hallja hogy fent vagyunk. Sőt, most már a wc-re sem mehetünk egyedül, mert akkor meg ott nyávog az ajtóba :DDD

    Még 1 dolog van amit nem tudok hova tenni nála. Eddig minden macskánál, ha megfogtam a farkát (megsimítottam, ilyesmi), akkor rögtön elhúzta, nem szerették. Őt viszont az se érdekli, ha tekergetem a farkát, mikor játszunk akkor cirógatom vele a fejét....Használja rendesen, meg mozog neki rendesen, csak furcsálom, hogy nem annyira "allergiás rá" mint más macska, hogy rögtön elhúzza. Remélem nem érzéketlen neki, de akkor nem is mozgatná, nem?

Új hozzászólás Aktív témák