Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    Köszönöm mindkettőtöknek! :R

    Arról már én is hallottam, hogy ráfexik a macska a gyerekre és abból lehet probléma.
    Ezt mindenképpen azzal küszöbölnénk ki, hogy csak akkor tartózkodhatnának egy helységben, ha van megfelelő felügyelet mindkét "csöppségre"...

    Ilyenkor kellhet valami extra oltás a macsnak? Lassan kellene beszélnünk az állatorvossal is, illetve el kellene döntenünk, hogy lesznek-e kismacskák vagy sem, mert akkor ezt is el kell rendezni gyerekvállalás elött.

    Csak költői kérdés:
    Mi van olyankor, ha a mi gyermeknevelésünkkel kb. egyidőben Cirust is "gyereknevelésre" fogom? :DDD Olyankor ugyis többet foglalkozik a macska-kölkökkel vagy mégsem?

    Azon is gondolkodtam, hogy ha saját csöppségei nem is lesznek, hoznánk mellé egy kiscirmost, de eddig minden macskaösszeszoktatási próbálkozásunk kudarcba fulladt. A vele kb. egyidős macskának nekimegy, kivétel a kandúr, ha éppen tüzel. A kölyökmacskától meg "fél", hátrál, közben meg fújtat. (ezt csak úgy mertük kipróbálni, hogy Cira pórázon volt, mert ha bármi gond adódik, akkor vissza tudjam húzni - a nála 1 évvel fiatalabb perzsa kandúrnak odavágott, én meg megfogtam, mielött széttépik egymást, erre én is kaptam egypárat)

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák