Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Üdv mindenkinek. Tegnap voltunk ismét állatorvosnál Csipikével, ezúttal megint másik helyen, ahol tüzetesebben szemügyre vették őt. Kiderült, hogy a veséjének semmi baja nincs, szimplán csak azért fogyott le, mivel fájt a foga, emiatt nem bírt rendesen rágni, így pár falat után otthagyta a többit. Két fogát is ki kellett húzni szegénynek. :( Műtét előtt elaltatták, nyolcra kellett odavinni, de csak délben műtötték, és délután 17:00-re mehettünk érte. Addig infúzió is be volt neki kötve, úgyhogy elég sok megpróbáltatáson esett át.

    Már túl van rajta, bár még mindig egy kicsit kábának tűnik, de majdcsak összeszedi most már magát. Az asszony egyből eléje tett mindent, amit csak talált, hiába mondtam, hogy most még aligha fog enni, teljesen kétségbe van esve, hogy mi fog vele történni, ha egy teljes napig nem fog enni szegény macska... :)

    Remélhetőleg Csipike most már összeszedi magát, és elkezd kissé rám hasonlítani alkat tekintetében. :P

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák