Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    21 nap alatt megérkezett a Sanrenmu WA742-A1, ami egyébként Mack Walker néven is fut, de szinte ugyanez kapható Ruike vagy éppen Böker Tech Tool néven is. Eredetileg egy Sanrenmu WA731-A1 típust akartam venni, miután megláttam a Böker Tech Tool City 3-at, de mintha felszívódott volna. A Ruike LD31-B pedig Böker áron szintén nem volt csábító, így az aliexpress/dhgate vonalon néztem körül a Sanrenmu háza táján.

    Az ok: A Victorinox Spartan remek kiegészítő egy EDC bicska mellé, de hiányzik róla az olló. A Victorinox Climber csábító, de unalmas a zongoralakk műanyag és az anyaghasználata. A Sanrenmu vonzó volt a G10 markolattal, robosztusabb ollóval, erősebb csipesszel és Sandvik 12C27 pengével, csak féltem, hogy túl vastag lesz. Szerencsére nem így alakult, és ár/érték arányban jó választásnak tűnik egy Victorinoxhoz képest - persze ezt inkább az idő fogja eldönteni. Csak egy hibát vétettem, hogy a fogós Sanrenmu WA741 helyett véletlenül a fűrészes 742-őt rendeltem meg, és már jócskán a kiszállítás közben kapcsoltam.

    Ezt leszámítva tetszik a vas, a penge egyik oldalán ott van a kínai sanrenmu felirat, a rugón a sorozatszám, és úgy összességében jól össze van rakva. A clip pedig áldás rajta. nyilván csak a fotózás után töröltem le a kenőanyagot a pengéről.

    Vivtorinox Spartan - Sanrenmu WA742-A1 - Victorinox Outrider

    Méretre nem sok különbség van a Spartan-Sanrenmu között

    A Victorinox ollója tetszőleges nagyságra nyitható, a Sanrenmué viszont nem. Így elsőre nagyon jól vág

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák