Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz daninet #7583 üzenetére
Egy időben nekem is volt. Én is próbálkoztam ferdén beásott üveggel, meg egy csomó mindennel, de emlékeim szerint nem sokat segített. Ami bevált - de persze már nem kapható - az a füstpatron, rohadt büdös, nem tudom a karbid milyen, de ez valami rettenet volt. Megkérdem még a sógornőmet, gazdaboltban dolgozik, de sok remény nincs, védeni kell őket.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
justmemory
senior tag
Szia,
ismerősömnek hatalmas veteményese van, részben ebből van bevétele; neki van valamilyen vakondriasztója (elemes, hangot is ad, vagy nem tudom pontosan), és a veteményesben nincs is gondja velük. Ha pedig észrevesz valahol egyet ezen a területen kívül, akkor elárasztja a járatot és megfogja, elviszi messzire. Ha gondolod megkérdezem mi az pontosan. Hátránya, hogy viszonylag sok ilyen cucc van leszúrva, és a folyamatos jelzőhang miatt számomra a kertben biztosan zavaró lenne.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Fokhagyma krémet tegyél a lyukak elé és öntözd be (minél büdösebb annál jobb). Elindulnak kifelé pár óra után.
Ezután seprűvel és vödörrel szedheted őket. Ahogy látod hogy kijön próbálj meg mögé állni. Ne mozogj sokat, és halk legyél, mintha ott se lennél. Hátulról hirtelen beseped a vödörbe és mehet a város vagy falu szélére .A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
inf3rno
nagyúr
-
mauimagic
senior tag
Csak a csapda vált be, meg kell figyelni, merre halad, jól látszik az új túrások iránya a regiekhez képest. Az utolsó uj túrások környékén kell kiásni a járatot, kitisztítani, és oda tenni a csapdát.
Három csapdát kihelyezve is napokig tartott nekem a vadászat, de többször is működött. Semmi más nem használt.
Swissinno csapda, ha ez számít...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest