Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
aktív tag
válasz LuckyL #15348 üzenetére
Na ezt még nem találtam meg, rákérdezek majd. Mindenesetre úgy tűnik hogy nem a bolt itt a nehéz eset. Tegnap megírtam nekik egy levelet amelyben hogy amennyiben a kártya még mindíg sehol abban az esetben cserét vagy levásárlást kérek. Erre válaszoltak is, hogyoké, de a kártya bármelyik nap befuthat és ezért nem tudják felajánlani.
Persze hogy egy kicsit ködös legyen a kártya hirtelen átkerült Csehországból Ázsiába ami 1-2héttel megnöveli az ügyintézést, ami elég érdekes na de ez van. Mondjuk hogy mi köze van ennek ahhoz, hogy nem adhatnak levásárlást már túlmutat rajtam. Na szóval lényegében leírtam nekik konkrétan, hogy nem jókedvemből kértem a 05.21 határidőt sem, illetve tegnap a cserét sem; nyakamon a határidőim ha jövőhéten egész héten túlórázok - ami ugye kifizetve nem lesz - akkor TALÁN. Értelem szerűen ha jövőhétre nincs garanciás videókártya egy olyan helyzetbe kerülök amelyben vagy vásárolok egy videókártyát vagy igencsak rizikóssá válik a munkaviszonyom. Ha meg vásárolok egy másikat amire hála istennek lehetőségem van, és visszakapom a garisat akkor kidobtam egy csomó pénzt az ablakon.
Na erre az lett a kitalált közösnevező, hogy ismét érdeklődnek a beszállítónál, hogy tud-e konkrétumot a kártya érkezéséről, és rákérdeznek, hogy méltányossági alapon nem-e enged a beszállító cserét/levásárlást (amire gondolom nem lesz a válasz első lakásvásárlásnál is szerintem méltányossági alapon csak én nem kaptam lof...t se ). Na szóval itt áll a dolog, ennek a "garancia" dolognak meg utánna járok a mai napon, mert az ÁSZF alapján nem tiszta, a 12hónap jótállás telephelyünkönös dolog az 1év Basic Garanciás termékekre vonatkozik.a 3 év gyári garancia egy a beszállítók által biztosított jótállás, de hogy ez most 36hónap fixen (gyanítom igen) vagy 12+24 az passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- ARCTIC Alpine 23 CO léghűtés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC WHITE 12GB GDDR6X 192bit, Alza Garancia 2027.07.11-ig.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest