Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
válasz Dorien #30289 üzenetére
És ha azt mondanám, hogy félnyitott is jó, nem csak a zárt, minden egyéb megegyezik a korábbival, tehát 20e a felső határ, elsősorban rock, ne legyen túl erős a magas, de legyen rajta mély és basszus, akkor miben változna az ajánlás?
A Takstar HD2000 ugyanis nem igazán tetszik, már csak a kábelvezetése miatt sem. Mármint így nem vonom kétségbe a tapasztalt emberek javaslatait, félreértés ne essék, de feltételezem van jobb is, és nem szeretném, hogy széthulljon 2 év használat után. Nem szeretnék spórolni rajta és minél kevesebből megúszni, a 20.000 az inkább ilyen lélektani határ nálam. De legyen akár 25 akkor, érted, csak legyen kényelmes és tényleg elfogadhatóan szóljon, ne legyen vele probléma.
Persze könnyen meglehet, hogy túl sokat gondolkodom rajta, aztán ha lekapnám az első fülest a polcról media marktban, azzal is meg lennék elégedve - túloztam! -, mert ha úgy nézzük, hogy 8 éve a Siberiát nyúzom, akkor lehet, hogy észre se venném azt a borzasztó magas hangot, mert hát ez is szörnyű. Csak nagyon rá vagyok pörögve arra, hogy ha már áldozok rá, költök valamire, akkor az legyen tényleg jó a pénzemért.
(és ha lehet, a fekete domináljon rajta külsőre).
Tudom, hogy kavarom a sz*rt, elnézést érte, nagyon stresszes vásárló vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest