Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tharkoul

tag

válasz Dorien #30289 üzenetére

És ha azt mondanám, hogy félnyitott is jó, nem csak a zárt, minden egyéb megegyezik a korábbival, tehát 20e a felső határ, elsősorban rock, ne legyen túl erős a magas, de legyen rajta mély és basszus, akkor miben változna az ajánlás?

A Takstar HD2000 ugyanis nem igazán tetszik, már csak a kábelvezetése miatt sem. Mármint így nem vonom kétségbe a tapasztalt emberek javaslatait, félreértés ne essék, de feltételezem van jobb is, és nem szeretném, hogy széthulljon 2 év használat után. Nem szeretnék spórolni rajta és minél kevesebből megúszni, a 20.000 az inkább ilyen lélektani határ nálam. De legyen akár 25 akkor, érted, csak legyen kényelmes és tényleg elfogadhatóan szóljon, ne legyen vele probléma.

Persze könnyen meglehet, hogy túl sokat gondolkodom rajta, aztán ha lekapnám az első fülest a polcról media marktban, azzal is meg lennék elégedve - túloztam! -, mert ha úgy nézzük, hogy 8 éve a Siberiát nyúzom, akkor lehet, hogy észre se venném azt a borzasztó magas hangot, mert hát ez is szörnyű. Csak nagyon rá vagyok pörögve arra, hogy ha már áldozok rá, költök valamire, akkor az legyen tényleg jó a pénzemért.

(és ha lehet, a fekete domináljon rajta külsőre).
    Tudom, hogy kavarom a sz*rt, elnézést érte, nagyon stresszes vásárló vagyok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák