Új hozzászólás Aktív témák

  • verybigboy

    senior tag

    válasz Piftuka #89624 üzenetére

    Oneodio Pro 50-el kapcsolatosan:

    "A fotók alapján jól látom, hogy nem veszi körbe a fület, hanem azon fekszik fel?"

    A párnák teljesen körbeölelik a fülemet, NEM a fülemen ül a párna, bitang kényelmes!

    Most hogy belehallgattam az SHP-600 ba, hmm. ez olyan hogy mindenbe találsz valami jót, mást, és mindenbe találsz kevésbé kedveset is.

    Ugye Oneodio Pro után felvéve, "vékony" a hangja ... de itt rögtön hozzáteszem, az Oneodio az kimondottan basszus kiemelt, szóval szinte bármit felteszel a fejedre, vékonykának fog tűnni. Ez volt az első egybőli észrevétel. A másik ami feltűnt, a magasai jobban kihallhatóak, több van belőlük mint ami az Oneodio Pro-ban benne van, ez számomra előny, szeretem ha hallom a denevér frekvenciákat is ( :D ). Előttem írták hogy magas tartományba EQ-val bele kell nyúlni, ez valóban így van, én is ezt érzem, még ezt nem tettem meg, de hallható hogy tényleg mintha kiemelne bizonyos magas frekvencián. És akkor a harmadik észrevétel, ugyanezt tapasztaltam anno az itt favorizált legnagyobb Yamaha fejesnél is, mint ha a hangok előtt valami "lepel" lenne, mintha nem direktbe hallanám a zenét, hanem mintha valami mögül jönnének a hangok ... nem tudom ezt jobban megfogalmazni ... azt a lepelt kellene elvenni és akkor teljesen kristály tiszta lenne a kapott hang. A negyedik pedig a mélyek kiemelése lenne nekem, e téren nekem karcsú, ott kellene hogy vastagabb legyen, rockzene elképzelhetetlen "megmozgató" mélyek nélkül.

    Az SHP-600 egy Loxjie D10-ről volt hajtva (Toblerone-ról).

    Összeszerelés szempontból teljesen jó egy fejes, korrekt anyagokat használtak, szerintem nyugodtan lehetne 2x-esen is árazni, azt az árat is megérné. Kényelem szempontból is rendben van, átlaghoz képest kényelmesebb. 10-es skálán 7-8 körül lehet. Egyedül a fejméret az ami kérdés, NEM egy hatalmas bumszli fejes, nekem a 9-es skálaosztásból a 7 vagy 8-as érték kellett, szóval majdnem a legvégéig ki kellett húzni az állítási lehetőséget. Ha átlagtól nagyobb a fejed, nem lesz jó Neked.

Új hozzászólás Aktív témák