Új hozzászólás Aktív témák

  • Toncos

    tag

    Sziasztok!

    Tanácsotokat kérném.

    Röviden:
    Mivel a Takstar TS-671 megszűnt létezni, ahogy látom, mi most az alternatívája? HI-2050? Azt se nagyon kapni itthon, de külföldön sem nagyon láttam (lehet, hogy jobban kell keresnem)...

    Hosszabban:
    Van egy Superlux HD330-am, meg mellé itteni javaslatra egy Musiland Monitor 04 MX-em. Szeretem őket, de egy ideje néha-néha ránézek a Takstar TS-671-ra, mert a fentiek után/mellett vágyom valami könnyedebb hangú cuccra. Most azt látom, hogy ez a füles megszűnt létezni, és talán van vásárlási ingerem, ezért tanácsotokat kérem.

    Szempontjaim:
    - Otthoni zenehallgatásra kellene: elsősorban hangszeres zene (pop-rock, rock, metál, prog a skála), elektronikus kevésbé (meg arra ugye ott a punchy 330)
    - Kényelem: ez a kerek kosár kicsit nyomja a fülemet, hosszúkásabb a jó (Pio SE-MS5T van munkában, az tök jó). Meg a 330-as elég szoros. Plüss párnát preferálom.
    - Hangban valami kiegyensúlyozott, dinamikus-részletes-levegős dologra vágyom, minden bizonnyal nyitottra, ami ebben a tekintetben észrevehetően jobb, mint a 330-as. Mélyben valamivel tuti kevesebb lesz, ezzel tisztában vagyok.
    - Forrásból legyen neki elég, ami van.
    - Árban 20e a lélektani határ, 30-ig kikacsintok, de az már fáj. Igazából nem alapszükséglet ez most nekem.
    - Újat preferálom, de szóba jöhet használt.
    - Nem kínai gyártótól mik az alternatívák? Van mostanában egy minimalista protekcionista hajlamom... :B

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák