Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    válasz s4tch #88659 üzenetére

    De azt én mondtam, nem ő. Szerintem a Gustard H10 elég volt neki. +6db gain beállítás, 13 óránál volt a pot sokszor úgyis. 3W körül csak elég neki. EL-8 alap gain beállításon most kb 9-nél. És egy Samsung S10e-ről is jól szól, néha csutkára kell tekerni a hangerőt azért, jó felvételeknél kb. fél - 3/4-ig. 560-at nem tudom milyen telefonról, meg se fordult a fejemben, hogy bedugjam.

    Az EL-hez képest semmilyen az 560, attól még egy remek fejes. Mostanában nem igazán jutott eszembe fejhallgatózni, ma meg alig vártam, hogy hallgassam az EL-t. :) Az ének, gitár, dob hangok az EL-ben valami isteniek az 560-hoz képest. A gitár húr pendülésének lett teste pl., nagyon jó, tetszik. :) Mintha nem lenne normális közepe az 560-nak, vagy csak az EL-ben tolták jóó előre. Nekem fontos a jó énekhang, a legelső számnál éreztem, hogy ebben bizony sokkal jobb. Viszont nem megy olyan mélyre és nem is olyan szépek a mélyei, de nekem minden másban jobb. De ennek sincs szégyenkezni valója, inkább csak a sub-basszusra vonatkozik ez. A tere kisebb, de ezt nem mondanám feltétlenül hátránynak. Talán túlságosan szétszedte a zenét az 560, plusz a nagyobb tér rátett egy lapáttal. Meg sziszegett is néha. Elég sok németet hallgatok és ott akad sziszegés. :D A magasakról csak annyit röviden, hogy eddig egyszer sem volt bántó, nagyon jó ez is, lágy.

    Nem meglepő, hogy nekem jobban tetszik az EL-8, imádom az R70x hangját is.

    Kiváncsi leszek milyen a CompositeAmp-ról. K712-vel voltak hasonló élményeim amikor a H10-ből átdugtam a Compositba. Hirtelen dögösebben szólt, sokkal fókuszáltabban, a nagy tere megszűnt. Jó volt, tetszett.

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák