Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    őstag

    válasz -Skylake- #87545 üzenetére

    A te véleményed is az, hogy a vintage dt nagyon jó , meg az is a véleményed , hogy a Stax nagyon jó. Ezek nem egymás ellenfelei, de ez nem jelenti azt, hogy a vintage dt csak azért rossz lenne , mert egy nála ~ 50X drágább Stax fejes még jobb.

    Vintage termékek ára nem a legjobb példa, az igen következetlen tud lenni. De:

    ahol eléred az ár/érték arányban a maximumot

    Ettől még tisztában lehetünk adott termék negatívumaival. Amin lehet én a saját ízlésem alapján elegánsan átsiklok, neked viszont nem tetszene. Illetve másik terméknél, amin én nem tudom túltenni magam, az neked nem okoz gondot.
    Éppen ezért sincs általában egyetlen egy ár-érték arány győztes. Aki meg őszintén annyira nem tud a saját ízlésén túllátni, és/vagy annyira tapasztalatlan még, hogy a legnagyobb jóindulattal is hibátlannak állít be egy kompromisszumos fejest, attól általában nem érdemes vásárlási tippeket venni.
    Szóval maradva a vintage Beyernél (az enyémnél, a DT440-nél), neked biztosan nem ajánlanám, mert ismerem annyira az ízlésed. Ha azt mondanám, hogy tök jó a mély, mert tiszta és feszes, de közben elhallgatnám, hogy bizony 100 Hz-től esik, és amúgy is inkább a középen van itt a hangsúly, azzal téged (meg sok más embert is) becsapnálak. Jó cucc, de nem mindenkinek, sőt a közízlést tekintve inkább kevesebb, mint több embernek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák