Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Crow #86820 üzenetére

    EVO nem volt a fejemen. Pro50-nél szemüveggel nem lesz gondod. Mély van benne elég.
    Mivel nem áll távol tőled a házi tunning... Azt hiszem Darvinya tunningolta meg a sajátját először úgy, hogy a kagyló külső és belső része közötti kb. 3mm-es szigetelő gyűrűt eltávolította, és nőtt vele a tér. Utána én is kipróbáltam, és tényleg.
    Ha EVO-nál használtad a plüss szivacsot, az a fajta az OneOdiora nem jó, túl sok lesz a magas, zavaróan. Viszont. EZZEL a fajta hibriddel (látom, hogy most nem kapható itt a 95mm-es, de innen rendeltem 2 párat is korábban) csak egy hangyányit csökken a mély a kényelem javára. Egyébként bármilyen 95mm-es párnával használható. Kb. 15mp a párnacsere. Ha nem akarsz pénzt áldozni erősítőre-DAC-ra, akkor részemről a Pro 50 erősen ajánlott. Alaplapiról szebb hangja volt, mint az MDR-1A-nak Acer Predatorról. De ha nem jön be sincs szerintem nagy gond, 1-2hete láttam aprón egy Pro-50-est 10ezerét, és pár nap alatt jegelték is.

    De ha tetszett az EVO, akkor másodszorra akár miért ne?

    #86822Dorien: Konkrétan EVO nem volt a fejemen, de volt/van itthon másik (legalább) 2 félnyitott, annyi tér legalább volt az OneOdioban, mint azokban. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy egyik jobb a másiknál (pláne úgy, hogy EVO nem is volt rajtam), de 35$-ért simán megéri a Pro-50.

    Az Omnitroniccal meg az lesz a gond, hogy az nálam (ok, az ISK HF2010-es)CSAK a Loxjie D10-el szólt szépen, alaplapiról akkora magas kiemelése volt, hogy kaparta a fülem. Szóval azt inkább akkor érdemes, ha van is valami alá. A másik gond vele, hogy 2 helyen lehet kapni, az olcsóbbik valószínűleg kamu, a drágábbik helyen meg majdnem 17ezer postával. Annyiért meg már inkább egy használt akármi.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák