Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    Szerintem lépjünk egyet tovább, nem hiányzik nekem még egy olyan időszak, mint amikor Ba cy lus is is kilépett. Ő sem volt sok személy számára népszerű, persze mindent is jobban tudott, de én akkor is szórakoztatónak tartottam. Neki is volt egy véleménye. Én itt "kisdobosnak" számítok, de valamit én fogok jobban tudni, mert csak nekem lesz róla tapasztalatom. És számtalan egyéniség van itt így. Ne essünk egymásnak. CME is le fog szokni a EQ-ról, ha megtalálja a hozzá illő rendszert. Nekem is sok időbe telt, és még sehol sincs a vége.
    Az meg már-már szórakoztató, hogy a Senn fejhallgatókat körömszakadtáig hogyan tudják egyesek védeni. Neked az a legjobb. Másnak meg nem. Most épp nem Doriennek esnek neki, mert neki fátyolos. Ha neki az, akkor mi van? Olcsóbb lesz a kenyér?

    Én is úgy vagyok vele, hogy egy hangon, amit mindenki máshogy észlel, tök fölösleges vitatkozni. Egyikünknek ez tetszik, másikunknak az. Már csak az hiányzik, mint az autós fórumokon, hogy japán vagy német (amit kínában raknak össze).

    Az meg csak az én cicám, hogy esetenként egy "félhalál" állapotából visszahozott fejhallgató még akkor is szórakoztató lenni, ha adott esetben nem a legrészletesebb, vagy nem a legjobb. De magamnak csináltam, alkalmanként tök egyedivé. Éppen ezért lesz a szíveben helye. Mert a fejhallgató beszerzésénél a hangja csak egy szempont.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák