Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz Lacc #85914 üzenetére

    AKG K371 - Az egyik legújabb, nagyon dicsért fejes, jó hanggal, jó anyagminőséggel, kényelemmel, 3 féle cserélhető kábellel, van belőle bluetooth verzió is ha az kell.

    Beyerdynamic Custom One Pro - Itt külön csuszka segitsegevel variálhatod a mély mennyiséget, ha kell tisztább hangot teremtve, ha kell mélyben erősebbet. Általában a Beyerekre is jó anyagminőség jellemző.

    Shure SRH940: Itt nagyon kényelmes, tartós plüsspárnát kapsz, rögtön 2 párt, hogy legyen tartalék, plusz cserélhető kábelek, hordtáska, stb. A hang tisztasága, részletessége kiemelkedő, bár ez is a legdrágább.
    Annyi gond lehet, hogy régebben volt egy olyan tipushibája, hogy eltört a pánt, ezt "elvileg" javították. Van rá 2 év garancia, az idő alatt cserélik, ha gáz lenne, ez nem olyan rossz időtartam. Nekem régebben volt, az még tört, 26k volt a javitás hivatalos szervizben, teljesen uj pantot kapott, döntsd el ez belefér-e ha mégis gond lenne garancián túl. Annyit tudok mondani, hogy olyan kristalytiszta, levegös, reszletes hangot nem sok fejesnel hallottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák