Új hozzászólás Aktív témák

  • Robaato

    friss újonc

    válasz Sinesol #84549 üzenetére

    Nem ertem miert kell igy lecsusznia egy cegnek akinek jo neve van a piacon. Pedig olyan jol szol. Az állam leesett mikor elöször megkaptam. Amugy igen, sajnos nem sok mindent tudok tenni. Garancia 2 eves rajta, ennek a határán vagyok lassan, viszont jogszabályok szerint három évig tudok reklamálni és akkor köteleseg csinálni valamit. Gondolom vagy levásárlás lesz vagy penzvisszaterites. De szerintem az elöbbi lesz. Ami nem nagy gond mert nagy a készletuk, van miböl valogatni.

    Sennheisert visszavittem vegul. A furcsa nekem inkabb az volt ,hogy mikor megkaptam 2 hete, semmit nem nyikorgott szinte es mostanára elegge hangosan csinalta mar. Lehet valoban "betört" volna es nem lett volna több.

    Lehet hibaztam es megbanom majd, de kicsit elfogott a bizonytalansag es inkabb legyen igy ahogy lett. Beyert visszakapom es majd ha megint baja lesz akkor meg majd meglatom mire valtom.

    niof: 58X-röl azt hallotam hogy gyakorlatilag 660s csak olcsobban, ugyan azzal a driverrel es hangba se sok a kulömbseg, igy nem tudom hogy belevágnék-e.

Új hozzászólás Aktív témák