Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz Bodor #84213 üzenetére

    Ba cy lus, Gzula[HUN], Bodz ! Köszönöm szépen a tanácsaitokat. Marad itthon a fejes, és ha majd később lesz kedvem, akkor esetleg felújítom magamnak. Egyébként közben a fiam vett egy 80 Ohm-os DT-770 Pro-t, hát meg kell hogy mondjam, hogy nagyon szépen szól, köröket ver rá a DT-831-re, tényleg egy nagyon kiegyenlített hangzású fejes, nem véletlen olyan sokak kedvence. Nagyon kényelmes, és zenehallgatásra kifejezetten ajánlott az árkategóriájában.

    Más: [link] Ebben a hozzászólásomban kerestem az Audiotechnika ATH M50 fejesem utódját. Felújítottam és azóta már el is adtam, mert megtörtént a feljebb lépés.
    Jó áron hozzájutottam egy alig használt Ultrasone Signature DXP-hez.

    Pár nap használat után a véleményem: A kivitelezés tényleg nagyon strapabírónak tűnik, jobban bírni fogja a használatot, mint az elődje. Nagyon jó, hogy van rövid kábel is hozzá. Hosszabb távú zenehallgatásra nem egy kifejezetten kényelmes fejes, (talán plüss párnával ezen lehet segíteni), de mivel keveréshez vettem, ez a szempont nem volt olyan fontos.
    A hangszigetelése a gyári műbőr fülpárnákkal nagyon jó, ami nálam egy nagy piros pont.
    A mélyei pontosak és feszesek, a közepek erőteljesek, egy kicsit talán kiemeltek, a magasok viszont egy kicsit mintha néha a háttérbe lennének szorulva. Számomra azonban mégis kellően részletező, koherens hangképű a füles.
    Hálás a jó minőségű forrásért, kíméletlenül megmutatja a rosszabb minőségű mp.3 felvételek hibáit.
    Mivel a hangképe hasonlít a szintén keveréshez használt Adam Audio T70 monitor hangsugárzóimhoz, nagyon jó együtt használni őket.
    Ha valaki egy jól felépített és kiváló hangminőségű dj fejest keres, csak ajánlani tudom!
    Viszont zenehallgatásra hosszabb távon azt gondolom, hogy fárasztó lehet a Signature DXP, arra nekem valami más, valamelyik Beyer, vagy mondjuk egy ATH-W1000X megfelelne ...

Új hozzászólás Aktív témák