Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz Compaqt #84050 üzenetére

    Miért kell mindig vallástopik szintre süllyedni? :U Ez valószínűleg az ősközösségig nyúlik vissza, ahol a csoport túlélése múlott azon, hogy helyesen eldöntsék...
    - mi van
    - mi helyes
    - kit kövessenek.

    Mindenesetre most egy fejhallgatós topikban vagyunk. Itt nem kell hinned, de jobb elfogadni, hogy más ember...
    - másképp hall, mint te,
    - mást szeret, mint te,
    - mást ért bizonyos fogalmak alatt, mint te,
    - ebből adódóan más a véleménye, mint neked.
    Bacylus koma is végre elfogadhatná pár év után. Ezt úgy hívják: empátia, tolerancia. Sok ember Beats-et hallgat, mert azt mosta bele a fejükbe a divat / média, hogy az jó. Nekem szerencsére nem kell Beats-et hallgatnom, de nem is kell folyton ekéznem őket, hogy miért hallgatják azt a túlárazott, mélytúlsúlyos, műanyag vackot. Az ő dolguk.

    AKG téma: 2 évig volt K612-m, aztán volt kis ideig Q701, K712, most meg K702 van. Mind szellős, kiegyenlített / világosba hajló hang volt az én láncomról. Egyedül a K712 volt csalódás, mert ott valami nagy durranást vártam a beszámolók meg az árkülönbség alapján, aztán kb. ugyanazt adta hangban, mint a többi, csak hajlékonyabb fejpánttal, nehezebb fülpárnákkal. Ennek következtében folyton lecsúszott a fülemről, pedig újszerű darab volt.

    Egy ATH-AD900X, ami hasonlóan szellős, kiegyenlített / magasba húzó hang pl. jelentősen más megközelítését adta nekem a zenének, mint a fenti AKG brancs. Egy HiFiMAN HE4XX szintén. Más a "house sound".

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák