Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz zazenke #78765 üzenetére

    Megjött a Sony wh1000xm3.

    Nyilván tök új, be kell járatni, de én már meguntam, hogy ilyenkor két hétre bezárom a pincébe egy playlist és egy mp3 lejátszó társaságában, tehát a fülemen fog bejáratódni.

    Az app-al megtámogatott zajszűrő opciók egészen parádésak és sokoldalúak, ez valószínűleg az egyik legnagyobb erénye. Miután van róla teszt, nem írom le még egyszer ugyanazt, de bemásolom, amit máshova írtam első felindulásomban:

    "Az ősi, nyitott beyer dt550(600ohm) végtelenül száraz, kissé szúrós, de nagy terű képe teljesen más érzet. A sonyval ugyanazt a zenét hatalmas párnák között, tengerparti, baldachinos ágyon, hátradőlve hallgatod, miközben meztelen hurik legyeznek pálmaággal és hordják a frissítőket. A Beyernél egy kényelmetlen sörpadon ülsz, a koncertteremben. Mindkettőnek van előnye és hátránya is."

    Egyelőre a nappaliban ülve mászkáltam körbe; az LG V30+Poweramp stabilan hozza a maximális ldac minőséget, extrém nagy felbontású tesztlemezek (192Khz/24bit) esetén is, sox resamplerrel 96Khz-re számolva. Én nem hallottam különbséget az aptxHD és a sony megoldása között; előbbi nem skáláz kényszeresen fel mindent 96Khz/32bitre-re, hanem meghagyja natívban, ami szerencsésebb, véleményem szerint.
    Rádugtam madzagra is, az átváltás elég sok időt elvesz - egy perc molyolás alatt eltűnik az előző hangkép a fülből. Elképzelhető, hogy jobb (lazább basszus, nyugodtabb megszólalás) a hangzás, de lehet placebó is. Egy igazi asztali DAC/AMP esetében lenne érdekes összehasonlítás, bár a V30-ba rakott cucc sem egy alaplapi retek. Én alapjában elégedett vagyok a vétellel.
    Ja, persze zárt, bár igen kényelmes párnákat kapott és a nagy fülem simán elfér benne. Izzadós, így nyáron.

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák