Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Bodz #78215 üzenetére

    Sikerült nagy nehezen beállítanom úgy, hogy ne másszon ki a fülemből, ez segít, meg az is, hogy aludtam rá egyet, de a magasakat még így is soknak érzem, szóval még várok egy kicsit.
    Na, befejeztem az offot erről.

    Bacy: Nem feltétlen rossz dolog ez. Rossz az, ha valaki meggyógyul a placebótól? Baj az, ha boldogabb vagy valamitől csupán azért, mert drágább volt? Talán. Talán nem.

    elprimo: Az emberek miért vesznek 100 millióért órát? És 500 millióért autót ?
    Azért mert túl sok pénzük van és nem tudnak vele már mit kezdeni, ezért túlárazott luxuscikkeket vásárolnak, amire semmi szükségük, mert nem tétel. És azért, mert boldogsággal, büszkeséggel tölti el őket az érzés, hogy vettek valami durvajó cuccot, durva drágán. Hasztalan dolgokba ürítik a felesleget, ahelyett, hogy valami valóban értelmes dologra fordítanák, de kit érdekel, hogy ha tele a poharad, akkor a kancsóból a maradékot hova locsolod. Nekem nincs ezzel bajom, mindenkinek megvan a maga nyomorúsága. :D Aztán van aki azért csinálja, hogy a virtuális péniszét nagyobbnak érezze, látszassa. Van ez így. :D
    Persze ez csak az én meglátásom, ha reálisabb magyarázat kell, akkor kérdezz meg egy pszichológust, hogy mi a jelenség háttere.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák