Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    Sziasztok!
    Olvasgatva az összefoglalót ( 3 hetes küszködés után ) egy Akg K92, és egy Audio-Technica ATH-M30x közé redukáltam le a választott fejhallgatókat ( illetve a médiában most 25 ezer a Senheiser HD 559, ha azt mondjátok, hogy ez a legjobb választás, akkor lehet az lesz, de az már meghaladná az erre szánt büdzsémet,de akkor várok még, ha olyan jó. ).
    Szóval vettem egy 2 hónapos Ath M30x-et a jófogáson, de az idióta eladó több napi hitegetés után, hogy ma feladta, ma megy feladni, stb, mégsem adta fel. Azt nem értem, hogy miért nem mondta meg kerek perec, hogy nem akarja, semmi gond nem lett volna belőle. Csak ugye így bele éltem magam, aztán b@szta elküldeni. Így ez ugrott.
    Most két helyen is van Akg K92 15 ezer környékén új. Az külsőre jobban tetszene, mert nagyobbnak tűnik a párnája. Az M30x-be kétséges a számomra, hogy belefér a fülem és nem nyomná. Olyan picinek tűnik a párnája. Persze, ha azt mondjátok, hogy sokkal jobban szól, akkor egy kis kényelmetlenség bele fér.
    Szóval ezek közül ti mit választanátok?
    Az Akg K92 most azonnal meg tudnám venni, az Audio-Technicára várni kell a következő fizetésig. Esetleg a HD 559-re is várni kell, ha ez lenne legjobb a 3 közül.
    Előre is köszi a tanácsokat.
    Ja és főleg hangszeres zenéket szeretek, a mai számítógépes "tucc-tucc zenéket" nem. Plusz kis jazz, meg egy kis keményebb Ac/Dc. Meg néha egy kis retró, az ifjú korom 80-90-es évek zenéje.
    Múlt héten vettem egy Fiio A3-as kis erősítőt ( remélem nem hibáztam nagyot?) a Huawei P9-es telómhoz, majd jövőre meg szeretnék egy veszteségmentes lejátszót venni.
    Jolti

    Ja és ezeket egyiket sem hallottam még szólni. Sőt komoly' fülhallgatót sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák