Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz Tyrel #53556 üzenetére

    Szia. Nem olvatam végig a fórumon a DG istenítést. Nekem egy xonar DS van, a különbség köztük ugye a fejeserősítés. Ha nem pont erről lett volna szó most mondamám, hogy a DG sehol sincs az ALC 887-hez hangban (az mozigépemben az adja a hangot, mozinál nem vagyok válgatós a hangra). Szóval volt rá módom, hogy összemérjem a kettőt s nem csak 2 3 percekre, hangdobozokkal a xonar kártya az eredeti OPA-val sehol sincs az ALC-hez.....nyilván a DG fejes vezérlésben le mossa az alaplapit, de ahogy előttem is mondták, ez egy futottak még kategóriás valami...... Áráért meg akkor inkább keresek egy használt külső fejesrősítőt, na az sokkal obb lesz :)

    Szóval hogy konkrét is legyek....végére értem közben a fórum olvasásnak is..... Ha veszel egy fejes erősítőt jobban jársz mintha tovább használod a szánalmas Xonar DG-t. A DG árából meg kis hozzá tett pénzből simán kategóriákkal jobb fejes erősítőt vehetsz, akár újat is bkercso-tól :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák