Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Vélemény rovat kovetkezik:
    Na megjött a HyperxX Cloud (1-es). Hát az agyam eldobom micsoda hangokat hallok ebben. :Y Én távolról sem vagyok audiophil, ilyet én még nem hallottam a saját fülemmel, ami ebből szól. Fentebb írtam, hogy egy Creative X-Fi Xtremegamer Faltal1ty Pro hangkártyával nyomom, a Logitech Z506-os fejes kimenetére kötöttem jobb híján jelenleg (holnap veszek adaptert és akkor meg a hangkártyára közvetlen).

    Zene:
    Meghallgattam vele Lana Del Ray néhány számát (pop), Paul Kalkbrennert (electic-tech house) meg egy kis Puppany Massifot (hiphop), mindezt losslessben természetesen. Hangkarin még picit konfigoltam, de az EQ-hoz mindig is hülye voltam így csak a beépített presetekre hagyatkozom. Agyam eldobom de tényleg, nem gondoltam volna, hogy ilyen minőséget lehet kapni ennyi pénzért.

    Ipon hozzászólásai alatt olvastam olyanokat, hogy kevés benne a basszus. Hát én nem tudom azok az emberkék milyen pincében nevelkedtek fel hogy a fejük felett állandóan járkált valami vagy mihez vannak szokva, de még én tartottam magam basszus b*zinak.. Még ugyancsak bőven van benne mély, legalább is számomra még sok is és még tudnék rá adni kakaót hangkari vezérlőjében.

    Film:
    Belenéztem egy 720p-s x264-es DTS 1509Kbps 6ch filmbe is (Zootopia). Egyszer már láttam a filmet ágyból fekve, a Logitech hangfalnak sincs szar hangja de itt azért hallottam olyan részleteket, amiket a hangfalon nem.

    Gaming:
    Játékkal is teszteltem. CS:GO alatt olyan messziről hallok hangokat hogy az valami iszonyat. Nagyon kibővült a hallótér. Az egyetlen bajom, hogy nem mindig tudom pontosan, hogy most elölről hallom a hangot vagy hátulról. Vagy én konfigoltam be gyengén vagy szoknom kell, de a hangfaltól lényegesen jobb mert mindent hallok.

    A kellékek pedig a hab a tortán. Igazából csakis itthoni használatra vettem, sosem hordoznék egy ilyen bumszli fejest az utcán/vonaton de erősen elgondolkodtam rajta mivel van hozzá táska meg minden ami csak kell. A fejes anyagminősége 10/10 mindemellett. Láttam már sok kacatot, de a dobozt és a tartalmát elnézve nem tudom hogy hozták ki ezt a csomagot ennyiből főleg tekintve azt, hogy nálunk elég magas az áfa. Füleim elég nagyok (azért nem irreálisan, de kiskoromban radarnak meg ilyesmiknek is csúfoltak és a mai napig sem számítok kisfülűnek :DDD) ezért tartottam tőle, hogy ez is csak egy olyan füles lesz amibe nem férek bele. Hát nem így van, hihetetlenül kényelmes. Szerintem minden forintot megér, bár én ettől jobbat még nem hallottam pláne ennyi pénzért.

    Nagyon sokat gondolkodtam Razeren is, de úgy elfajultak az árai a Razer füleseknek, igazából 20 körül akartam rá szánni és kicsit már ez is felette volt de nem bántam meg. :K

    Olyan még nem nagyon volt, hogy vettem volna valamit amire aztán azt mondom, hogy sok és nem használom ki de ez a fejes lehet, hogy ilyen lesz számomra. Csak legyen tartós mert van egy olyan érzésem, hogy ezt sokat fogom nyűzni. :B

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák