Új hozzászólás Aktív témák

  • Plazmacucci

    félisten

    válasz Plazmacucci #49635 üzenetére

    Hát, nem vagyok lenyűgözve. KZ ED10 agybadugós fülest (4e huf) használtam, igaz más világ, de ehhez képes majdhogy nem csak visszalépés az új DTX501p fejes. Mivel túl sok fejhallgatót nem halottam, ezért messzemenő következtetéseket nem akarok vonni, amit írok csupán az általam hallgatott cuccokhoz való viszonyítása.
    Ami zavar, hogy az agybadugóshoz képest egyértelműen vödör hangúbb, illetve a mélyek is elvesznek az éterben. Bizonyos zenéknél hallani hogy pattog, recseg a membrán. Ezekhez nem vagyok hozzászokva. A többi fülesemhez, meg az otthon összerakott hifi rendszerhez képest teljesen mást hallok ezen, mintha színezné az egészet, mélyközepeket megemelve. Lehet csak az én zenéimhez nem való fejes. Olyan érzés, mintha egy V hangszínre kevert lemezben kiegyenesítené a hangképet.
    Ami pozitívum, hogy a magasak szépen csilingelnek, nem bántják a fület és nagyon kényelmes. Szóval most nem tudom, hogy mi tévő legyek, próbáljam e szokni, vagy ha már most érzem, hogy valami nem stimmel mindig szúrni fogja e a szeme (fülem).

    Vissza kell vinnem pár kazettát.

Új hozzászólás Aktív témák