Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz FazekasOS #38713 üzenetére

    Talán azért hagyták szó nélkül eddig a kérdésedet, mert kirívóan nehéz rá válaszolni. Ugyanis, amiket említesz, hogy kinéztél magadnak, azok egytől-egyig vörös posztónak számítanak ebben a hangminőségorientált topikban, és egy szót se írtál arról, hogy miért éppen azokat a vörös posztó típusokat nézted ki, az otthoni, szintén vörös posztó hangrendszered mellé. Nem tudjuk, hogy tudnál-e kedvelni olyan hangvételű fejhallgatókat, amiket az itteni hangminőségorientált tagok kedvelnek, és hogy egyáltalán milyen hangképet kedvelnél igazán, de mivel erről valószínűleg neked sincs elképzelésed-tapasztalatod, honnan tudhatnánk mi? Tehát nehéz hozzászólni a kérdésedhez.
    Amiket kinéztél, azok egy kivételével okkal vörös posztók itt, de félig még a kivétel is okkal az. A kivétel a Beats MixR, amelynek értelmes hangkaraktere és hangminősége van, ez akár ajánlható is, mert jól szól, kicsit mélykiemelt, de azért arányos, kevés torzítással, energikus, viszonylag tiszta, viszonylag részletező, némely fejre akár még viszonylag kényelmes is lehet. Azért félig okkal vörös posztó még ez is, mert az árazása a Beats luxusárazását testesíti meg - bár szerintem megéri az árát, olcsóbban nem nagyon kapni jobbat, de az itteni többség szerint még ez sem igaz, erősen túlárazottnak tartják.
    A többi ötleted eleve (.DLL kedvéért:) ördögtől való. Aktív noise cancelling típusokat (lásd HK NC) itt bottal se piszkálna szinte senki, a B&O a túlárazott designluxus állatorvosi lova, a Beatsek pedig a túlárazott antihangminőség állatorvosi lovai - egy-két kivétellel, lásd például MixR.
    Amikben mi gondolkodunk, azokból adott egy kis ízelítőt Sheratan, bár nem feltétlen az árkeretedbe illőket említett. Az előzőben javasoltak mellett az adott árkeretben számunkra adják magukat például a Beyer, a Shure, az Audio-Technica, Fostex... stb., esetleg a Harman Kardon, a Yamaha, a Denon... stb. némely típusai, de fogalmunk sincs, hogy számodra milyen hangkép adná magát, mivel erről (valószínűleg tapasztalat híján) nem írtál semmit, illetve hogy miért éppen azokat a vörös posztó típusokat nézted ki magadnak az otthoni (vörös posztó) hangrendszered mellé. Mindenesetre kezdj el hallgatózni, például a megadott irányokba, ismerkedj a kínálattal illetve magaddal, az igényeiddel - bár félő, hogy a segítségkérésed fontosságának hangsúlyozása sietősséget is jelent.

Új hozzászólás Aktív témák