Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    megjött a pioneer se-500

    rövid első benyomások.

    szokásos műbőrt levedlett párnák. Kényelemmel nincs nagy gond. Mérete és nem feltétlen pille tömege ellenére egész jó. Szép egyenletesen oszlik el, nem zavaró sehol. A kagylók forgása viszont elég limites emiatt a fület hátul jobban nyomja mint elöl. A nem nagy szorítóerő miatt nem vészes.

    A levedlett párnákat leszámítva hibátlan állapotú kb alig használt példányt sikerült lőnöm.

    Hangja.
    firewire impact twin, saját magáról illetve a lábascsövesről. Nem érzek szinte semmi difit hangban függetlenül attól hogy az impact saját kimenete vagy a nagy csöves hajtja. hangerőben van mindössze. ezért maradok az impacton mert a 1.1 erősítésű lábas halkabb felvételekkel kevés ide. nagyon éhes a piezo membrán.

    szóval. Irgalmatlanul részletes és könnyed gyors hangja van. nem az általam nem kedvelt nyitott Audiotechnika féle testetlen könnyedség. ez jó.. az alja hiányos a legalja nincs is meg és ami megvan is eléggé konyolós. a közepe valami zseniálisan természetes. nagyon szerethető. rendes hangszeres zenével nagyon domborít. dubstepre nem való :D Kiváncsi voltam rá nem is csalódás de...

    lehet nekimegyek a szigszalag moddal, állítülag a tere a mélye is javul tőle és nem szór kifelé.
    A metáljaimra nem jó igazán. Caro Emerald grandmono orchestra live viszont még nem szólt így. lesz zene amire ezt fogom elővenni. megnézem otthon is a morgan jonesról de nem számítok sok ujdonságra.

    érdekes darab.

    [ Szerkesztve ]

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák