Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Voltam ma egy hallgatózó körúton, végül ezen a helyen 4 fejest sikerült összehasonlítani:

    W1000x: Eléggé V karakter, alapveőten az első pár perc halgatás után meglehetősen tetszett, vagyán hangzása van, adja a mélyeket is, van magasból is elég, de (és ez akkor tűnt fel, amikor a többit feltettem a fejemre) középen valami nagyon hiányzik. Elektronikus zenével szuper, jazz is még nagyon adja rajta, de néhány zúzósabb rock-metál számnál már kicsit fura volt a hangzása, középen elég vékony. Összességében egy egész "fun" fejes, de a többihez képest ez tetszett még legkevésbé taán (pedig amúgy ezt is nagyon jónak találtam).
    AD2000x: Már többször hallottam, nagyon kellemes hangú fejes, szép világos hangzásó, a W-hez képest rendben van a közép, viszont itt meg mélyekben van kicsit hiányérzetem. Nagyon könnyű, nagyon kényelmes kialakítás, nagyon szép hang, de azt hiszem ennél kicsit erősebb basszust keresek.
    K/Q701: Azért írom egybe, mert nem igazán hallottam olyan nagy különbséget a kettő közt. Illetve az érezhető volt, hogy van különbség, csak nem igazán tudom megfogni/megfogalazni, hogy mi. Ami viszont nagyon meglepett, hogy miután mindenhol azt olvasni, hogy milyen nehezen hajthatóak, bátortalanul, de azért bepróbáltam az AK100-ról natúrban hajtani, és meglepően élvezhetően szólt mindkettő. Volt basszus, volt magas, közép, nagyn rendben volt ahhoz képest a hang. Sajna viszont erősítőről nem igazán tudtam érdemben próbálni, mert nem ette meg az én kártyámat, így nem tudtam saját zenékkel hallgatni onnan, így majd még vissza kell térjek egyszer valahogy kipróbálni, de alapvetően ha a hangkarakter ilyesmi marad, akkor az nagyon nagyon be fog nekem jönni szerintem. Kicsit féltem tőle, hogy nagyon száraz és unalmas hangjuk lesz, de pont iszonyat jó feszes és pattogós, nagyon jó fejesek, mind a K, mind a Q. Ha lehet hinni a teszteknek, hogy a 712pro ezt a hangképet hozza, csak kicsit mindenben jobb náluk, akkor szerintem lassan lehet, hogy eldől, hogy mire fogok gyűjteni (hacsak nem győz meg holnap nagyon a He500).

Új hozzászólás Aktív témák