Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz proci985 #21206 üzenetére

    na megjott a Sony MDR-XB910

    csomagolas rendesen ki van parnazva, ket lecsatolhato kabel (mikrofonnal es anelkul), 6.3mas atalakito viszont nem jar hozza. az AKG K530 atalakitojaval nem szeretik egymast, szoval gepre nem tudtam meg radugni tesztelni. a kabel eleg rovid, szoval nem hifizeshez lett kitalalva.

    kulsore relative kis helyen elfer, jo az anyagminosege. picit nehez az AKGmhez kepest, viszont eszmeletlenul massziv.

    ami pozitivum: a tesztekben kiemelt rendkivul boomos hangzas a gyakorlatban annyira nem veszes. kicsit basszusnehez, de nexus4re kotve mp3al a szokasos kihallhato mp3 tomoritesi hibak zavarobbak voltak.

    az AKG K530nal picit teltebb a melye, de osszessegeben a Sony jobban szol. ami mondjuk egy alapbol dupla aru, par evvel fiatalabb fulestol annyira talan nem meglepo. tobbi referenciapont egy a-jays four es egy klipsch s4.

    ja igen: teszteltem direkt basszusnehez darabokkal hogy szetesik-e a hangkepe (Modeselektor - Godspeed / Pretentious Friends / Black box byteone mix, Nine Inch Nails - Burn, Major Lazer + Snoop Lion - Gotta get away, Venetian Snares - Die die die Winnipeg die f*ckers die, Crystal Casltes - Plague, DK8 - Murder was the bass, loefah - goat stare). ill elokaptam Venetian Snarestol a Ketsarku mozgalom / szamar madarat, avagy a breakcore / neoklasszikus mashup altalaban nem szokott szepen szolni kiegyensulyozatlan fuleseken

    namost: alapbol 200 fontos fulesem meg nem volt. a pici melynehezseg szerintem meg elfogadhato: amire nekem kell, annal nem ez lesz a legnagyobb baj. az AKGnel szerintem jobban szol, a tere elegge pontos es szeles, a picit erosebb basszuson kivul szepen szol. a Klipschhez kepest meg eg es fold a kulonbseg. az a-jaysnal szinten jobb, legnagyobb kulonbseg, hogy a jays kabele imadta felvenni a ruhahoz verodes zajat (menet kozben nagyon idegesito volt), ezt a Sony lapos kabelevel kikuszoboltek.

    az AKG elsore kenyelmesebb (a Klipsch kanyarban sincs), de megiscsak azt a fulest hasznalom kb 2008 nyara ota, szoval ez nem mervado.

    viszont, amit nem ertek: a kiegeszitok alapjan hiaba telefonra talatak ki, arra szerintem overkill: tul nagy, tul sok helyet foglal, tul nehez. es van annyira jo, hogy lossless kelljen neki, ami viszont telefonnal szerintem kenyelmetlen es macera.

    vegeredmeny: 70 fontert szvsz remek vetel volt, elegedett vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák