Új hozzászólás Aktív témák

  • stefi81

    tag

    Ilyen nincs 6900ft-ért!!!

    Megjött végre a Invotone HD2000 fülesem.
    Elsőre a dobozt pillantottam meg ami még jobban izgatottabba tett, mert nagyon tetszett, majd mikor kivettem a dobozból akkor nagyon meglepődtem, hogy ennyi pénzért ilyen szép fülest adnak és akkor már éreztem hogy a hangjában sem fogok túl nagyot csalódni.
    Mostanában a Maxell Retro DJ-t használtam, de már 5-10perc után is nagyon nyomta a fülem, pedig szeretem a hangját. (szerintem sokkal keményebb lett a fülpárna mint régen)

    A HD2000 sokkal jobban illeszkedik a fülemre az ovális kialakítás miatt és a nagyon puha a párnái és mág félóra után is egész elviselhető. Hangzásban talán egy picit a HD660-ra emlékeztetett, de attól sokkal finomabb nem olyan erőltetett sokszor kiemelkedő mély és magas nélküli a hangzása. (a 660 sem volt valami kényelmes, nagyon bemelegedett alatta a fülem)
    Szóval a kényelemmel nagyon elégedett vagyok, igaz nem egy HD555, de az ára sem. :)

    Hangzásban így bejáratás előtt számomra kellő mennyiségben van magas, mély, egyedül talán a közép lehetne élethűbb, most hogy Adele koncert felvételét hallgatom.

    Szóval csak azt tudom mondani, hogy aki fülest akar venni az gyorsan rendeljen egy ilyet és hallgassa, miközben itt megy a vita hogy milyen legyen a végleges sokezres fülese.

    Pár saját kép az új jövevényről
    (IMG:http://i.imgur.com/st87kjEs.jpg)(/IMG)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák