Új hozzászólás Aktív témák

  • alto63

    csendes tag

    válasz crey #18850 üzenetére

    Még egy megjegyzést engedj meg nekem a témában, de nekem sem szándékom szétoffolni ezt a topikot.
    Moderációra szükség van, ezt szerintem senki sem kérdőjelezi meg. A kérdés amit Kammerer kollega feszegetett, hogy mennyit lehet rábízni ebből a topik közösség önszabályozó mechanizmusaira, és mennyit a hivatalos moderátorokra. Érdekes egyébként a párhuzam, amit nem lehet nem észrevenni, a civil szerveződések kontra állam üggyel. Én az erős civil szféra - gyenge állam rendszer híve volnék, bár a trend most épp az ellenkező.

    A kérdésem továbbra is fennáll az inkriminált bejegyzésemmel a kapcsolatban: Ha ugyanezt az oldalamra mutató link nélkül tettem volna(a termékről magyar nyelvű info per pillanat egyedül itt található), akkor rendben lett volna? Vagy általánosabban megfogalmazva: Hogyan osszak meg a topik tagok számára releváns, hasznos, érdekes információkat, amihez egyébként nem tagadott módon üzleti érdekem is kapcsolódik, úgy hogy ne minősüljön reklámnak?

    A "becsületes kereskedő eleve paradoxon" megjegyzésed meglehetősen bántó. Ez egy szakma, és mint minden szakmának, ennek is vannak becsületes és kevésbé becsületes képviselői. Én azt gondolom, hogy az előbbiek közé tartozom.

    http://www.bartimexaudio.hu Vigyázat, kereskedelmi veszély!

Új hozzászólás Aktív témák