Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz cyberkind #17779 üzenetére

    Sony MDR V55 B teszt DBAtti tollából

    Az utolsó betű a kódban a színre utal (Black)

    Hang: a magas és közép részletes, jó felbontással, aránylag szellős, a mélyek erőteljesek, de megfogottak, számomra meglepően jó egy divatos DJ fejhallgatótól. Nagyon jó benyomást keltett, kellemes az egész.
    Anyaghasználat: jó minőségű műanyagok, végre fém állító pánt, kellemes bőr/ műbőr fülpárnák és selymes tapintású műanyaggal borított pánt nagy SONY logóval.
    Kényelem: nagyon jónak tűnt, a pánt tág határok között állítható, a párna talán izzasztó lehet, a szorítóerő emlékeim szerint nem túlzott, a pánt felülről nem nyomott, kényelmes.
    Extrák: teljesen összecsukható DJ kialakítás, több divatos színben kapható. Elég jól szigetel. Szokatlan színes szalagkábel, a cseréje, javítása problémás lehet.
    Ár: 22.000 HUF

    Verdikt: divatos külseje és DJ kialakításának dacára engem meggyőzött, igen kellemes volt az összhatás, kényelem, minőség és hang találkozik benne. Meg is kérik az árát, de ezzel együtt adok neki egy „meghallgatásra ajánlott” címet.

    (szerk: utánaolvasva ezzel megegyező membránnal szerelik a Sony ZX600-at, ami kisebb, és olcsóbb nála, így mindenképp érdemes meghallgatni, ha valaki találkozik vele!)

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák